Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Köszi hogy megmutattad ! Még nagyítóval sem találtam algát az akváriumban. A Növények állapota fantasztikus . Meseszép .
2014. augusztus 30., szombat 21:48 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: Van 70 W Venture izzónk  Főnök! stevbig írta: A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra Tibi ! " GE 5200K izzó van jelenleg benne, mert nekem a gyári izzó kékes-zöldes fénye nekem nem jött be. Persze attól még lehet jó. De beszerzés alatt van egy Venture 6500K izzó aminek a színvilága az előző 70W.os lámpába is meggyőző volt! " Azt add Steve Úrnak amit nekem 150Wattos 6.5K Venture izzót. Mivel már az új pilácsa 150Wattos Giesemann lámpa!  150 W is van
2014. augusztus 3., vasárnap 12:44 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: Van 70 W Venture izzónk  Főnök! stevbig írta: A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra Tibi ! " GE 5200K izzó van jelenleg benne, mert nekem a gyári izzó kékes-zöldes fénye nekem nem jött be. Persze attól még lehet jó. De beszerzés alatt van egy Venture 6500K izzó aminek a színvilága az előző 70W.os lámpába is meggyőző volt! " Azt add Steve Úrnak amit nekem 150Wattos 6.5K Venture izzót. Mivel már az új pilácsa 150Wattos Giesemann lámpa! 
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. augusztus 3., vasárnap 12:25 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: Van 70 W Venture izzónk  Főnök! stevbig írta: A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra Tibi ! " GE 5200K izzó van jelenleg benne, mert nekem a gyári izzó kékes-zöldes fénye nekem nem jött be. Persze attól még lehet jó. De beszerzés alatt van egy Venture 6500K izzó aminek a színvilága az előző 70W.os lámpába is meggyőző volt! "
2014. augusztus 3., vasárnap 10:44 |
|
 |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Van 70 W Venture izzónk  Főnök! stevbig írta: A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. augusztus 3., vasárnap 10:14 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Van 70 W Venture izzónk 
2014. augusztus 3., vasárnap 10:10 |
|
 |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Angol írta: Babar írta: stevbig írta: Hú alig találtam meg a naplóm olyan régen írtam ide  ! A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra így az eddigi 70w dupláját kapta mitől elő is jőtt a fonal alga rendesen, de legyűrtem és helyre állt az egyensúly! Jelenleg így néz ki az akvárium! Már készülök az átalakításra amit egy pár hónapon belül megszeretnék ejteni. Ezeket már az új géppel készítettem Canon 600D obi Sigma 17-70, de még tanulgatni kell a beállításokat!   Nagyon szép! Gratulálok , jó kondiban vannak a növények. Egy kérdés : Milyen izzó van a foglalatban , mert a kép alapján Giesemannek néz ki. Az zöldebb . Köszönöm először is! GE 5200K izzó van jelenleg benne, mert nekem a gyári izzó kékes-zöldes fénye nekem nem jött be. Persze attól még lehet jó. De beszerzés alatt van egy Venture 6500K izzó aminek a színvilága az előző 70W.os lámpába is meggyőző volt!
|
2014. augusztus 3., vasárnap 6:24 |
|
 |
Angol
|
Babar írta: stevbig írta: Hú alig találtam meg a naplóm olyan régen írtam ide  ! A világítást lecseréltem egy Giesemann 150w-os HQI-ra így az eddigi 70w dupláját kapta mitől elő is jőtt a fonal alga rendesen, de legyűrtem és helyre állt az egyensúly! Jelenleg így néz ki az akvárium! Már készülök az átalakításra amit egy pár hónapon belül megszeretnék ejteni. Ezeket már az új géppel készítettem Canon 600D obi Sigma 17-70, de még tanulgatni kell a beállításokat!   Nagyon szép! Gratulálok , jó kondiban vannak a növények. Egy kérdés : Milyen izzó van a foglalatban , mert a kép alapján Giesemannek néz ki. Az zöldebb .
|
2014. augusztus 2., szombat 16:43 |
|
 |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: stevbig írta: Köszönöm szépen a dicsérő szavakat! Lehet hogy még egy pár hónapig nem alakítom át hiszen igazából most állt be! A múlt héten is kifogyott a CO2-tőm és nem volt semmi probléma belőle. A tápozást sem viszem túlzásba és így is fejlődnek a növények, sőt ha kimarad egy heti vízcsere akkor sincs gond! Azt még nem is írtam hogy ez az akvárium a nappaliban egy nagy ablak előtt van ami nyugati fekvésű és kapja a direkt napfényt délutánonként, és még sincs az üvegen zöld pontalga. Magyarán pont beállt a flóra/fauna Nálad! Ezt szét kapni nagy badarság lenne Kolléga!!!  Adok még neki egy kis időt, már csak azért is mert már valóban szinte gondozás mentes  ! edit86 írta: Gratula , meseszép ! Köszönöm hölgyem, de azért te sem panaszkodhatsz igazán szépeket alkotsz!
|
2014. augusztus 1., péntek 19:28 |
|
 |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4279 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Gratula , meseszép !
2014. július 31., csütörtök 19:27 |
|
|