Szerző |
Üzenet |
Ricsitrabi
Csatlakozott: 2015. december 6., vasárnap 19:00 Hozzászólások: 178
|
JANNUS333 írta: Jó lesz nagyon!! Jó növény választás... Tetszik...csak a fa...de na...indítok egy szavazást esküszöm.. Jójóokésikerült. Meg lettem győzve. Kidobom. Akkor még nyerek egy kis helyet ahová lesz mit vennem. Tf reszkess. Bonyolult vásárló közeleg 
|
2016. június 7., kedd 20:17 |
|
 |
Ricsitrabi
|
papó írta: Lassan el kell gondolkodnod , hogy ehhez a gyönyörűséghez nem biztos hogy kell az a fa ott jobb szélen .. Na akkor holnap úgy kivágom mint a sicc. Na jó, nem holnap. Várok a következő vízcseréig 
|
2016. június 7., kedd 20:15 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
 most látom nem vok egyedűl a fa kérdésben..
|
2016. június 7., kedd 20:12 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Jó lesz nagyon!! Jó növény választás... Tetszik...csak a fa...de na...indítok egy szavazást esküszöm..
|
2016. június 7., kedd 20:11 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Lassan el kell gondolkodnod , hogy ehhez a gyönyörűséghez nem biztos hogy kell az a fa ott jobb szélen ..
2016. június 7., kedd 20:10 |
|
 |
Ricsitrabi
|
|
2016. június 7., kedd 20:03 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Ricsitrabi írta: papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: A léggyökér nem feltétlenül tápanyag hiány . A legtöbb esetben akkor jön ha a talajban a redox nagyon lecsökken . Fel kellene óvatosan lazítani . A háttérnövényeket egyenként húzd ki és vágd le az alját . A tetejét ültesd vissza. Türelmesen Rendben. Úgy fogom. És akkor létezik az, hogy a nagy díjnyertes holland akvák tulajai is így csinálják? Mert nekem ez a 112 még hagyján, de a nagyobb aksikban azért ez kemény lehet. Ja, egy új szó amit nem ismerek ez a redox Igen a nagy hollandokat is örökké "molyolni " kell . Redox = oldott oxigén tartalom .. Mostmár világos. Holnap úgyis megyek a tf-be de nem bírom ki addig: eljutottam odáig, hogy nem feltétlenül az a célom hogy gyorsan nőjenek a növényeim. Végülis a technikai hátterem szerintem lehetővé tennék hogy egy kicsit lassabb vagy kényesebb növényem legyen. És ez a háttérnövényzet a gyengepontja az aksinak. Tudunk holnap keresni valami jó hátteret? Vagyok csak ne reggel gyere  tudod a posta ..
2016. június 6., hétfő 21:30 |
|
 |
Ricsitrabi
|
papó írta: Ricsitrabi írta: papó írta: A léggyökér nem feltétlenül tápanyag hiány . A legtöbb esetben akkor jön ha a talajban a redox nagyon lecsökken . Fel kellene óvatosan lazítani . A háttérnövényeket egyenként húzd ki és vágd le az alját . A tetejét ültesd vissza. Türelmesen Rendben. Úgy fogom. És akkor létezik az, hogy a nagy díjnyertes holland akvák tulajai is így csinálják? Mert nekem ez a 112 még hagyján, de a nagyobb aksikban azért ez kemény lehet. Ja, egy új szó amit nem ismerek ez a redox Igen a nagy hollandokat is örökké "molyolni " kell . Redox = oldott oxigén tartalom .. Mostmár világos. Holnap úgyis megyek a tf-be de nem bírom ki addig: eljutottam odáig, hogy nem feltétlenül az a célom hogy gyorsan nőjenek a növényeim. Végülis a technikai hátterem szerintem lehetővé tennék hogy egy kicsit lassabb vagy kényesebb növényem legyen. És ez a háttérnövényzet a gyengepontja az aksinak. Tudunk holnap keresni valami jó hátteret?
|
2016. június 6., hétfő 20:15 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
Ricsitrabi írta: papó írta: A léggyökér nem feltétlenül tápanyag hiány . A legtöbb esetben akkor jön ha a talajban a redox nagyon lecsökken . Fel kellene óvatosan lazítani . A háttérnövényeket egyenként húzd ki és vágd le az alját . A tetejét ültesd vissza. Türelmesen Rendben. Úgy fogom. És akkor létezik az, hogy a nagy díjnyertes holland akvák tulajai is így csinálják? Mert nekem ez a 112 még hagyján, de a nagyobb aksikban azért ez kemény lehet. Ja, egy új szó amit nem ismerek ez a redox Igen a nagy hollandokat is örökké "molyolni " kell . Redox = oldott oxigén tartalom ..
2016. június 6., hétfő 20:00 |
|
 |
Ricsitrabi
|
papó írta: A léggyökér nem feltétlenül tápanyag hiány . A legtöbb esetben akkor jön ha a talajban a redox nagyon lecsökken . Fel kellene óvatosan lazítani . A háttérnövényeket egyenként húzd ki és vágd le az alját . A tetejét ültesd vissza. Türelmesen Rendben. Úgy fogom. És akkor létezik az, hogy a nagy díjnyertes holland akvák tulajai is így csinálják? Mert nekem ez a 112 még hagyján, de a nagyobb aksikban azért ez kemény lehet. Ja, egy új szó amit nem ismerek ez a redox
|
2016. június 6., hétfő 19:58 |
|
|