Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Viszont nálam a szimuláció nehovatovabbja a valós idejű szimuláció vagyis nézi hogy milyen az időjárás mondjuk az Indonézia szigetvilág egyik szigetén és pont azt stimulálja a nappalidban... Persze ha jön a cunami...  Majd megkeresem arról is a videót...
|
2015. november 11., szerda 21:09 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Besza behu hu nem semmi mik vannak.. Nagyon-nagyon, nem is tudom mit mondjak, inkább csendben vagyok, nekem ez már Science fiction v. mi... És ezt még lehet fokozni is pl eső szimulacioval. Egy alul lyuggatott csőbe beszivja az akvariumvizet és mint az eso spricceli ki az akvarium felett... Persze a villamlassal, sotetitessel és az aramlassal összhangban...  Részeg halászok halálhőrgése 7.1 hangrendszerben van hozzá? Akár az is  Itt van egy "full weather Simulation" a'la GHL esővel meg mindennel https://youtu.be/PMqujhdQ7zcIgen már megnéztem egy pár vidit a tied alatt, de most már nagyon fáj......hogy nekem nincs.
|
2015. november 11., szerda 21:00 |
|
 |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Besza behu hu nem semmi mik vannak.. Nagyon-nagyon, nem is tudom mit mondjak, inkább csendben vagyok, nekem ez már Science fiction v. mi... És ezt még lehet fokozni is pl eső szimulacioval. Egy alul lyuggatott csőbe beszivja az akvariumvizet és mint az eso spricceli ki az akvarium felett... Persze a villamlassal, sotetitessel és az aramlassal összhangban...  Részeg halászok halálhőrgése 7.1 hangrendszerben van hozzá? Akár az is  Itt van egy "full weather Simulation" a'la GHL esővel meg mindennel https://youtu.be/PMqujhdQ7zc
|
2015. november 11., szerda 20:51 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Besza behu hu nem semmi mik vannak.. Nagyon-nagyon, nem is tudom mit mondjak, inkább csendben vagyok, nekem ez már Science fiction v. mi... És ezt még lehet fokozni is pl eső szimulacioval. Egy alul lyuggatott csőbe beszivja az akvariumvizet és mint az eso spricceli ki az akvarium felett... Persze a villamlassal, sotetitessel és az aramlassal összhangban...  Részeg halászok halálhőrgése 7.1 hangrendszerben van hozzá? Bocs nem hagyhattam ki, ha a közeli ismerősök körében el kezdek beszélni a co-rol meg droprol már ferde szemmel néznek rám...
|
2015. november 11., szerda 20:50 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
Selena írta: JANNUS333 írta: Besza behu hu nem semmi mik vannak.. Nagyon-nagyon, nem is tudom mit mondjak, inkább csendben vagyok, nekem ez már Science fiction v. mi... És ezt még lehet fokozni is pl eső szimulacioval. Egy alul lyuggatott csőbe beszivja az akvariumvizet és mint az eso spricceli ki az akvarium felett... Persze a villamlassal, sotetitessel és az aramlassal összhangban...  Részeg halászok halálhőrgése 7.1 hangrendszerben van hozzá?
|
2015. november 11., szerda 20:43 |
|
 |
Selena
|
JANNUS333 írta: Besza behu hu nem semmi mik vannak.. Nagyon-nagyon, nem is tudom mit mondjak, inkább csendben vagyok, nekem ez már Science fiction v. mi... És ezt még lehet fokozni is pl eső szimulacioval. Egy alul lyuggatott csőbe beszivja az akvariumvizet és mint az eso spricceli ki az akvarium felett... Persze a villamlassal, sotetitessel és az aramlassal összhangban... 
|
2015. november 11., szerda 20:33 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
Besza behu hu nem semmi mik vannak.. Nagyon-nagyon, nem is tudom mit mondjak, inkább csendben vagyok, nekem ez már Science fiction v. mi...
|
2015. november 11., szerda 20:27 |
|
 |
Selena
|
Igen látszik az akváriumban is. Többféle villámkép van és az intenzitása is beallithato. Nálam most közepesre van téve így az élőlények sem riadnak meg túlzottan 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Selena 2015. november 11., szerda 20:28-kor.
|
2015. november 11., szerda 20:15 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon jó ! Na .. hasonló dolgaim érkeztek .. majd lesz videó is meg minden 
2015. november 11., szerda 20:10 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Semmi mennydörgés? Az akváriumban látszik? Azt is levideózhattad volna.
_________________ K.Tamás
|
2015. november 11., szerda 19:56 |
|
|