Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Hát mint minden kezdő...bohóchalasos szép színes koralost...egyszer valahol már beszélgettünk róla..még a nagy tengeri akidat is megmutattad az űrteknikával...még nincs meg a konkrét hely és a 100%-os családi háttértámogatás addig nagyon nem élem bele magam....így konkrét terv sincs még... Hát teljesen más mint az édesvízi...talán a fűtő ami megegyezik  Azt javaslom hogy menjél el tengerisekhez, nezegessel jól működő rendszereket és tanulj, tanulj, tanulj! Ja, és gyűjtsel  Olyan 3000Ft/liter árral kalkulalhatsz egy jól működő rendszerre...lehet olcsóbban, de nem érdemes...később megbosszulja magát! Ez még az elkövetkező 5 év tervben van...lesz idő tanulni is meg gyűjteni.. Majd ha ott tartasz, jelentkezzel és osszerakunk egy stabil rendszert!
|
2016. február 2., kedd 21:20 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: JANNUS333 írta: Hát mint minden kezdő...bohóchalasos szép színes koralost...egyszer valahol már beszélgettünk róla..még a nagy tengeri akidat is megmutattad az űrteknikával...még nincs meg a konkrét hely és a 100%-os családi háttértámogatás addig nagyon nem élem bele magam....így konkrét terv sincs még... Hát teljesen más mint az édesvízi...talán a fűtő ami megegyezik  Azt javaslom hogy menjél el tengerisekhez, nezegessel jól működő rendszereket és tanulj, tanulj, tanulj! Ja, és gyűjtsel  Olyan 3000Ft/liter árral kalkulalhatsz egy jól működő rendszerre...lehet olcsóbban, de nem érdemes...később megbosszulja magát! Ez még az elkövetkező 5 év tervben van...lesz idő tanulni is meg gyűjteni..
|
2016. február 2., kedd 21:15 |
|
 |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
JANNUS333 írta: Hát mint minden kezdő...bohóchalasos szép színes koralost...egyszer valahol már beszélgettünk róla..még a nagy tengeri akidat is megmutattad az űrteknikával...még nincs meg a konkrét hely és a 100%-os családi háttértámogatás addig nagyon nem élem bele magam....így konkrét terv sincs még... Hát teljesen más mint az édesvízi...talán a fűtő ami megegyezik  Azt javaslom hogy menjél el tengerisekhez, nezegessel jól működő rendszereket és tanulj, tanulj, tanulj! Ja, és gyűjtsel  Olyan 3000Ft/liter árral kalkulalhatsz egy jól működő rendszerre...lehet olcsóbban, de nem érdemes...később megbosszulja magát!
|
2016. február 2., kedd 21:06 |
|
 |
Selena
|
myk74 írta: Lehetne nekem is? Helyi halasban láttam egyszer ilyen garnélát,azóta szerelmes vagyok beléjük. Csak sajnos soha nem lesz tengerim. Nagyon szépek. Köszönöm! 
|
2016. február 2., kedd 21:03 |
|
 |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Lehetne nekem is? Helyi halasban láttam egyszer ilyen garnélát,azóta szerelmes vagyok beléjük. Csak sajnos soha nem lesz tengerim. Nagyon szépek.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. február 2., kedd 21:02 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Hát mint minden kezdő...bohóchalasos szép színes koralost...egyszer valahol már beszélgettünk róla..még a nagy tengeri akidat is megmutattad az űrteknikával...még nincs meg a konkrét hely és a 100%-os családi háttértámogatás addig nagyon nem élem bele magam....így konkrét terv sincs még...
|
2016. február 2., kedd 21:01 |
|
 |
Selena
|
JANNUS333 írta: :smaci:  köszönöm szépen..mint egy képeslap.. Nagyon piszkálják a csöröm ezek a szép tengeri nanok...jár az agyam rendesen hónapok óta.. Na, mesélj! Milyen szeretnél?
|
2016. február 2., kedd 20:46 |
|
 |
JANNUS333
Sasszem
|
 köszönöm szépen..mint egy képeslap.. Nagyon piszkálják a csöröm ezek a szép tengeri nanok...jár az agyam rendesen hónapok óta..
|
2016. február 2., kedd 20:45 |
|
 |
Selena
|
|
2016. február 2., kedd 20:23 |
|
 |
Selena
|
JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Nagyon jó a látvány. Nem is tudom hogy azt a rákot-garnélát láttam e már...de nagyon jól néz ki ő is. Köszi! Az egy lysmata ambionesis vagy más néven tisztogató garnéla. A halak odamennek hozzá ő meg szépen megtisztogatja őket.  Óhh mint a mesében...  szép" jószág" nagyon...hasonlít az édesvízi kardinális garnira..( legalábbis nekem ő jutott eszembe róla) Párban kell tartani (nálam is így vannak) mert ha nincs veszély akkor egyfajta ciripelo hangot adnak ki és nem bújnak el. Ha egyedül van akkor ugyebár nincsen ilyen hang és csak ritkán látni...
|
2016. február 2., kedd 19:11 |
|
|