Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: Segítség!!!! Ezt nem tudom mi és mitől van és hogy szabadulhatok meg tőlle??? Ha esetleg tud valaki segíteni azt megköszönöm. Ájájj, Asera tud mesélni róla, és lassan én is. Olyan, mintha valami sugárzó radioaktív trutyi került volna az akvába.. cyano alga Szívd le amit tudsz. Sajna én sem tudok többet segíteni, nagyon nagy a szórás, hogy mitől jöhet ki, 1000 oka lehet 
2014. január 19., vasárnap 20:52 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Segítség!!!! Ezt nem tudom mi és mitől van és hogy szabadulhatok meg tőlle??? Ha esetleg tud valaki segíteni azt megköszönöm.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. január 19., vasárnap 20:48 |
|
 |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Nagyon régen nem jelentkeztem, olyan régen ,hogy alig találtam meg a saját témámat. Elég nehezen indult el az aki sok problémám akadt de úgy néz ki rendbe jön a dolog a HC-val szenvedtem és szenvedek lassan kezd beindulni a 3-ik ültetés. történt egy két változás az indítás óta lakók is bekerültek és a hardscape is megváltozott. Lassan de biztosan haladok a cél felé. Képeket majd később! 
|
2014. január 19., vasárnap 11:06 |
|
 |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Teljesen rendben van ez az aki szerintem, a kezdetektől követem a naplót  ! A fás hardscape-ekkel az elején sok gond van, rengeteg türelmet igényel, én is próbálkoztam vele régen, soha többet nem fogok Vagy jól tartottam, vagy csak szerencsém volt, de szerintem a HC kifejezetten sorolható az 'igénytelenebb' kategóriába ha jó a fény és megvan 1-2 feltétel, még 1 cserép, kicsit nagyobb 'bokrok' és hamar össze fog nőni. A bal oldalt szerintem egy kis + talajjal lenne célszerű növelni, vagy ha azon a részen nem volt sok pakolgatás és nincs tele elhalt gyökerekkel, középről egy ecsettel óvatosan lehet 'seperni', nem biztos, hogy oda illene egy kő, de ki kell próbálni. 
2013. december 18., szerda 15:59 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
atis70 írta: papó írta: Tudok még adni egy cserép ilyen HC t ha érte jössz a a napokban.
Csütörtökre tervezem a látogatást, ugy is mennem kell Debrecenbe és akkor bemegyek. Addig elteszek egy cseréppel.
2013. december 14., szombat 21:47 |
|
 |
atis70
|
papó írta: Tudok még adni egy cserép ilyen HC t ha érte jössz a a napokban.
Csütörtökre tervezem a látogatást, ugy is mennem kell Debrecenbe és akkor bemegyek.
|
2013. december 14., szombat 21:31 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
atis70 írta: papó írta: Várd meg míg készen lesz a HC legalább az legyen egy biztos pont.
Az előnevelt HC nagyon szépen bubizik remélem mostmár sikerülni fog. A december csak a várokozásrol fog szólni meg a gondozásról a Hard scape majd jövőre. Tudok még adni egy cserép ilyen HC t ha érte jössz a a napokban.
2013. december 14., szombat 21:27 |
|
 |
atis70
|
papó írta: Várd meg míg készen lesz a HC legalább az legyen egy biztos pont.
Az előnevelt HC nagyon szépen bubizik remélem mostmár sikerülni fog. A december csak a várokozásrol fog szólni meg a gondozásról a Hard scape majd jövőre.
|
2013. december 14., szombat 21:23 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
|
atis70 írta: A baloldalt szeretném majd megemelni kővel és egy kisebb fát a tetejébe. Papó valami ötlet? És a folyót meg a tavat vissza hozni. ötleteket nagyon elfogadok!!!!!!!!!! Várd meg míg készen lesz a HC legalább az legyen egy biztos pont.
2013. december 14., szombat 21:16 |
|
 |
atis70
|
A baloldalt szeretném majd megemelni kővel és egy kisebb fát a tetejébe. Papó valami ötlet? És a folyót meg a tavat vissza hozni. ötleteket nagyon elfogadok!!!!!!!!!!
|
2013. december 14., szombat 21:11 |
|
|