Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem feltétlen kell egyből eladáson gondolkodni, nagyon ritka jelenség mikor nem penészedik be a fa, velem volt, hogy egy régebbi scape-nél 20-30x kifőztem akváriumba rakás előtt a vasfát és mégis ugyan úgy betaknyosodott  Ráadásul ezek a szőlőtőkék tényleg szépek. Próbáld meg lehántani a kérgét, ha még nem tetted meg és áztasd őket. Sajna türelemjáték az egész 
2014. január 3., péntek 16:06 |
|
 |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ispán Péter írta: Hetente cserélek. Én hónapokig áztattam, és mikor beletettem az akváriumba ugyanúgy bepenészedett, de utána szépen elmúlt. Így is úgy is le kell majd súlyoznod, mert nem fog lent maradni magától. És a külső kérgétől szabadítsd meg amennyire csak tudod.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 3., péntek 10:07 |
|
 |
Ispán Péter
Csatlakozott: 2013. december 1., vasárnap 14:31 Hozzászólások: 50
|
Hetente cserélek.
|
2014. január 3., péntek 1:09 |
|
 |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ispán Péter írta: Na megvannak a reflektorok  Égő kéne még bele. Eléggé eltűntem a fórumról mert kifogytam a pénzből és most padhelyzet alakult ki az akvárium és köztem. De azért apránként haladok. Na és megint kezdődik az iskola Amúgy még mindig áztatom a szőlőket, pedig el fogom adni őket mert nem igazán lesz jó. Tiszta penész és büdös mint az állat. Csak mostmár kíváncsi vagyok, hogy mikor merül el, és, hogy mikor tűnik el róla a penész. Boldog Újévet mindenkinek! Normàlis jelenség az hogy penészes! Nyugtas meg azért néha cserélsz vizet a fák alatt?
_________________ Pé.Zoli
|
2014. január 2., csütörtök 18:54 |
|
 |
Ispán Péter
|
Na megvannak a reflektorok  Égő kéne még bele. Eléggé eltűntem a fórumról mert kifogytam a pénzből és most padhelyzet alakult ki az akvárium és köztem. De azért apránként haladok. Na és megint kezdődik az iskola Amúgy még mindig áztatom a szőlőket, pedig el fogom adni őket mert nem igazán lesz jó. Tiszta penész és büdös mint az állat. Csak mostmár kíváncsi vagyok, hogy mikor merül el, és, hogy mikor tűnik el róla a penész. Boldog Újévet mindenkinek!
|
2014. január 2., csütörtök 18:43 |
|
 |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ispán Péter írta: Haladunk  Hátha a Jézuska is hoz valami hozzávalót.
2013. december 22., vasárnap 23:33 |
|
 |
Ispán Péter
|
Haladunk 
|
2013. december 22., vasárnap 23:30 |
|
 |
zsotyi
|
Sok sikert hozzá,és tessék naplózni!Kedvenceim az ilyen nagy kádak.
_________________ ,
|
2013. december 16., hétfő 17:21 |
|
 |
Ispán Péter
|
zsotyi írta: Gazdag Jézuska,csak kicsit korán jött.Vagy a Mikulás késett? Mindenesetre jó alapozás.Sok sikert hozzá! Ja nem. Ezt a pénzt én gyűjtöttem. Na meg persze nagymamámnak köszönhetem egy jó részét. De most úgytűnik megint lesz munkám, és ha jön belőle egy kis pénz akkor megrendelem a következő cuccokat a listáról.
|
2013. december 16., hétfő 16:56 |
|
 |
Ispán Péter
|
pit975 írta: Egy kisebb vagyon hever a földön. Hát most mit csináljak. Ami kell az kell. De örülök, hogy a talaj dolog legalább le van zárva. Egyre gyarapodnak a dolgok.
|
2013. december 16., hétfő 16:55 |
|
|