|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:27
|
Fémhalogén világítás (HQI)
Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: Csak azért,hogy eléggé hátra kerül e a pilács,de a 8 centi az jó. Emeld a picit akkor fentébb az orrát. Megtörtént. Csak kicsit zavaró a parkettán ahogy csillan a fénye. Fújd le matt feketével ahol csillan Vagy tegyél oda egy szép szőnyeget!
|
2014. március 26., szerda 18:48 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Csak azért,hogy eléggé hátra kerül e a pilács,de a 8 centi az jó. Emeld a picit akkor fentébb az orrát. Nekem közvetlenül mögötte lesz. A múltkor a boltban méregettem, hogy milyen magasan van lámpa az üvegtől és 25-30cm a távolság. Nektek milyen magasan van?
_________________ K.Tamás
|
2014. március 26., szerda 18:44 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Csak azért,hogy eléggé hátra kerül e a pilács,de a 8 centi az jó. Emeld a picit akkor fentébb az orrát. Megtörtént. Csak kicsit zavaró a parkettán ahogy csillan a fénye.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 26., szerda 18:44 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csak azért,hogy eléggé hátra kerül e a pilács,de a 8 centi az jó. Emeld a picit akkor fentébb az orrát.
|
2014. március 26., szerda 18:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Olyan 8 centire. Miért kérded?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 26., szerda 18:15 |
|
|
asera
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: Jó igy együtt látni a két világítást, de igazából eszembe se jutott más hqi-val össze hasonlítani. Ha megnézed az én diy világításom jóval kisebb és jobban ki van emelve. Asera, megtartom még egyenlőre porfogónak Igaz magasabban van 10centivel. Viszont ha leülsz az akva elé és felnézel pont a szemedbe világít. Mivel nincs megdöntve a falfelé, vizszintben van. Annó épp emiatt tettem fényterelőt a DIY armaturámra. Ez a jelenség az összes visszintesen függesztet pilácsra igaz amin nincs a frontján fényterelő. Amúgy a mostani HQI hátuljára én is tervezek valamit. Mert az akva mögé viágít. Nincs hátterem így zavaró az akva mögötti fehér sáv a falon. Nem lehet , hogy rosszul van megdöntve a lámpatest ? Nekem nem szór ennyire a falra. Mintha Nálad a fókusz a falon lenne , nem az akváriumban. Ebben van valami. Viszont akkor előre lehet feldobok egy fényterelőt. Olyat mint ami a studió lámpákon van. Mert amúgy ngyon a padlót világítaná. Mennyire van az akva a faltól?
|
2014. március 26., szerda 16:52 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: Jó igy együtt látni a két világítást, de igazából eszembe se jutott más hqi-val össze hasonlítani. Ha megnézed az én diy világításom jóval kisebb és jobban ki van emelve. Asera, megtartom még egyenlőre porfogónak Igaz magasabban van 10centivel. Viszont ha leülsz az akva elé és felnézel pont a szemedbe világít. Mivel nincs megdöntve a falfelé, vizszintben van. Annó épp emiatt tettem fényterelőt a DIY armaturámra. Ez a jelenség az összes visszintesen függesztet pilácsra igaz amin nincs a frontján fényterelő. Amúgy a mostani HQI hátuljára én is tervezek valamit. Mert az akva mögé viágít. Nincs hátterem így zavaró az akva mögötti fehér sáv a falon. Nem lehet , hogy rosszul van megdöntve a lámpatest ? Nekem nem szór ennyire a falra. Mintha Nálad a fókusz a falon lenne , nem az akváriumban. Ebben van valami. Viszont akkor előre lehet feldobok egy fényterelőt. Olyat mint ami a studió lámpákon van. Mert amúgy ngyon a padlót világítaná.
|
2014. március 26., szerda 16:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: papó írta: asera írta: papó írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: Jó igy együtt látni a két világítást, de igazából eszembe se jutott más hqi-val össze hasonlítani. Ha megnézed az én diy világításom jóval kisebb és jobban ki van emelve. Asera, megtartom még egyenlőre porfogónak Igaz magasabban van 10centivel. Viszont ha leülsz az akva elé és felnézel pont a szemedbe világít. Mivel nincs megdöntve a falfelé, vizszintben van. Annó épp emiatt tettem fényterelőt a DIY armaturámra. Ez a jelenség az összes visszintesen függesztet pilácsra igaz amin nincs a frontján fényterelő. Amúgy a mostani HQI hátuljára én is tervezek valamit. Mert az akva mögé viágít. Nincs hátterem így zavaró az akva mögötti fehér sáv a falon. Nem lehet , hogy rosszul van megdöntve a lámpatest ? Nekem nem szór ennyire a falra. Mintha Nálad a fókusz a falon lenne , nem az akváriumban. Na pont ez a baj az asszimmetrikus testtel. Lehetetlen úgy beállítani,hogy mindenhol pont jó legyen a fény. Inkább világítson ki előre, az akvát kell nézni,nem a pilácsot Ugyan már Asera ! Pontosan jól tudod , hogy három ilyen lámpa van az üzletben és a trigon is ilyennel van megvilágítva . Tehát egy háromszögletű akváriumhoz is nagyon jól használható. De Molnár Béci is ezt használja .. A háromszögletű akváriumokhoz tökéletes a szimmetrikus kivitelezés,ezt nem is vitatom. No itt fejeztem be
2014. március 26., szerda 14:17 |
|
|
asera
|
papó írta: asera írta: papó írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: Jó igy együtt látni a két világítást, de igazából eszembe se jutott más hqi-val össze hasonlítani. Ha megnézed az én diy világításom jóval kisebb és jobban ki van emelve. Asera, megtartom még egyenlőre porfogónak Igaz magasabban van 10centivel. Viszont ha leülsz az akva elé és felnézel pont a szemedbe világít. Mivel nincs megdöntve a falfelé, vizszintben van. Annó épp emiatt tettem fényterelőt a DIY armaturámra. Ez a jelenség az összes visszintesen függesztet pilácsra igaz amin nincs a frontján fényterelő. Amúgy a mostani HQI hátuljára én is tervezek valamit. Mert az akva mögé viágít. Nincs hátterem így zavaró az akva mögötti fehér sáv a falon. Nem lehet , hogy rosszul van megdöntve a lámpatest ? Nekem nem szór ennyire a falra. Mintha Nálad a fókusz a falon lenne , nem az akváriumban. Na pont ez a baj az asszimmetrikus testtel. Lehetetlen úgy beállítani,hogy mindenhol pont jó legyen a fény. Inkább világítson ki előre, az akvát kell nézni,nem a pilácsot Ugyan már Asera ! Pontosan jól tudod , hogy három ilyen lámpa van az üzletben és a trigon is ilyennel van megvilágítva . Tehát egy háromszögletű akváriumhoz is nagyon jól használható. De Molnár Béci is ezt használja .. A háromszögletű akváriumokhoz tökéletes a szimmetrikus kivitelezés,ezt nem is vitatom.
|
2014. március 26., szerda 14:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: papó írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: Jó igy együtt látni a két világítást, de igazából eszembe se jutott más hqi-val össze hasonlítani. Ha megnézed az én diy világításom jóval kisebb és jobban ki van emelve. Asera, megtartom még egyenlőre porfogónak Igaz magasabban van 10centivel. Viszont ha leülsz az akva elé és felnézel pont a szemedbe világít. Mivel nincs megdöntve a falfelé, vizszintben van. Annó épp emiatt tettem fényterelőt a DIY armaturámra. Ez a jelenség az összes visszintesen függesztet pilácsra igaz amin nincs a frontján fényterelő. Amúgy a mostani HQI hátuljára én is tervezek valamit. Mert az akva mögé viágít. Nincs hátterem így zavaró az akva mögötti fehér sáv a falon. Nem lehet , hogy rosszul van megdöntve a lámpatest ? Nekem nem szór ennyire a falra. Mintha Nálad a fókusz a falon lenne , nem az akváriumban. Na pont ez a baj az asszimmetrikus testtel. Lehetetlen úgy beállítani,hogy mindenhol pont jó legyen a fény. Inkább világítson ki előre, az akvát kell nézni,nem a pilácsot Ugyan már Asera ! Pontosan jól tudod , hogy három ilyen lámpa van az üzletben és a trigon is ilyennel van megvilágítva . Tehát egy háromszögletű akváriumhoz is nagyon jól használható. De Molnár Béci is ezt használja ..
2014. március 26., szerda 14:04 |
|
|