Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Hány órát világítasz? Naponta 7 órát. Délután 3-tól este 10-ig. Próbálj meg visszavenni még 1 órát. A másik,a növényeknek van beépített "napszak érzékelőjük" ,és hát ugye este 10-kor nem sok helyen van tűző napfény! Épp ebben a témában akartam nyitni egy topicot "A növények biológiai órája" c.-mmel... Jogos a felvetés de hát este szeret az ember gyönyörködni. Nem napközben míg melózunk... Persze,de gondolom a poralga is zavar Te mindent tudsz Ati? Egy algám van de az rendesen!!! Az a rohadt zöld üveg. Raktál fel egy képet oldalról
|
2014. március 26., szerda 19:09 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Hány órát világítasz? Naponta 7 órát. Délután 3-tól este 10-ig. Próbálj meg visszavenni még 1 órát. A másik,a növényeknek van beépített "napszak érzékelőjük" ,és hát ugye este 10-kor nem sok helyen van tűző napfény! Épp ebben a témában akartam nyitni egy topicot "A növények biológiai órája" c.-mmel... Jogos a felvetés de hát este szeret az ember gyönyörködni. Nem napközben míg melózunk... Persze,de gondolom a poralga is zavar Te mindent tudsz Ati? Egy algám van de az rendesen!!! Az a rohadt zöld üveg.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 26., szerda 19:08 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Hány órát világítasz? Naponta 7 órát. Délután 3-tól este 10-ig. Próbálj meg visszavenni még 1 órát. A másik,a növényeknek van beépített "napszak érzékelőjük" ,és hát ugye este 10-kor nem sok helyen van tűző napfény! Épp ebben a témában akartam nyitni egy topicot "A növények biológiai órája" c.-mmel... Jogos a felvetés de hát este szeret az ember gyönyörködni. Nem napközben míg melózunk... Persze,de gondolom a poralga is zavar
|
2014. március 26., szerda 19:06 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Hány órát világítasz? Naponta 7 órát. Délután 3-tól este 10-ig. Próbálj meg visszavenni még 1 órát. A másik,a növényeknek van beépített "napszak érzékelőjük" ,és hát ugye este 10-kor nem sok helyen van tűző napfény! Épp ebben a témában akartam nyitni egy topicot "A növények biológiai órája" c.-mmel... Jogos a felvetés de hát este szeret az ember gyönyörködni. Nem napközben míg melózunk...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 26., szerda 19:03 |
|
|
asera
|
SlyChocolate írta: asera írta: Hány órát világítasz? Naponta 7 órát. Délután 3-tól este 10-ig. Próbálj meg visszavenni még 1 órát. A másik,a növényeknek van beépített "napszak érzékelőjük" ,és hát ugye este 10-kor nem sok helyen van tűző napfény! De ezt lehet csak beképzelem
|
2014. március 26., szerda 19:01 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: Hány órát világítasz? Naponta 7 órát. Délután 3-tól este 10-ig.
|
2014. március 26., szerda 18:59 |
|
|
asera
|
Hány órát világítasz?
|
2014. március 26., szerda 18:58 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: SlyChocolate írta: asera írta: Csak azért,hogy eléggé hátra kerül e a pilács,de a 8 centi az jó. Emeld a picit akkor fentébb az orrát. Megtörtént. Csak kicsit zavaró a parkettán ahogy csillan a fénye. Fújd le matt feketével ahol csillan Vagy tegyél oda egy szép szőnyeget! Ja-ja. A szőnyeg már ott van.
|
2014. március 26., szerda 18:53 |
|
|
SlyChocolate
|
Pontosan így néz ki oldalról: És a parketta:
|
2014. március 26., szerda 18:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: asera írta: Csak azért,hogy eléggé hátra kerül e a pilács,de a 8 centi az jó. Emeld a picit akkor fentébb az orrát. Nekem közvetlenül mögötte lesz. A múltkor a boltban méregettem, hogy milyen magasan van lámpa az üvegtől és 25-30cm a távolság. Nektek milyen magasan van? A 25 -30 cm az ideális . Egyébként készítettem egy csomó képet minkét fajta megvilágításról illetőleg a fény szórásáról , de valamiért nem tudom le illetve ezáltal feltölteni.
2014. március 26., szerda 18:51 |
|
|