EDTA kelátos. Ezt szerintem már régóta használják,nem új. Vas 8,4%,mangán,cink,bór,réz,molibdén. Tök fura a Fitohorm után,hogy nem olyan sötét,kb. mint a GA táp,vagy világosabb.(bekeverve)
Én is használom , szerintem jó cucc. Ez az akva is ezzel készült:
EDTA kelátos. Ezt szerintem már régóta használják,nem új. Vas 8,4%,mangán,cink,bór,réz,molibdén. Tök fura a Fitohorm után,hogy nem olyan sötét,kb. mint a GA táp,vagy világosabb.(bekeverve)
Én is használom , szerintem jó cucc. Ez az akva is ezzel készült:
2013. március 11., hétfő 21:30
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
Ez szerinted jó ? : Vas 8,4%, Szerintem nem. Illetve mit jelent az , hogy 8,4 % ? Mihez képest ? Tömegszázalék ? Vagy a folyadék tartalma ?
2013. március 11., hétfő 21:08
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.