" Nagyon fontos elmondanom , hogy végtelenül büszke vagyok a nevezőkre és hogy ezt a versenyt én rendezhettem a Tropicalfish égisze alatt .
Minden évben erőt kell vegyek magamon , hogy a szabadidőmet erre fordítsam , de az idei verseny végleg meggyőzött arról , hogy folytatni kell amíg csak lehet ...
A versenynek kiemelkedő a színvonala - igaz vannak még kiforratlan akváriumok - de valamikor mindannyian elkezdtük valahol .
Ami a legfontosabb .. Ennyi tisztességes és becsületes ember nem hiszem , hogy "összeverődik" más hobbiban .
A pontozásnál egyáltalán nem nézte egyik nevező sem , hogy az adott pontszámaival , esetlegesen saját akváriumát hátrébb sorolja a végső sorrendben .
Az akváriumokból , a verseny szelleméből visszatükröződik az az érzelem világ , ahogy egymást is segítitek , ahogy egymáshoz is viszonyultok .
Jövőre Veletek ugyan itt
"
Nem volt könnyű helyzetben a zsűri .
Hál isten , nem nekem kellett a sorrendet felállítani
Itt mindenki csak nyert . Ebből az apropóból , egész június hónapban az összes TAC nevező 25 % engedményre számíthat a Tf és AA jelü növényeinkből ....Ez a minimum . / a választék készletfüggő , de igyekszünk megfelelni az elvárásnak /
A Tropicalfish és a sponzorok csapata ezúton is gratulál minden résztvevőnek A nyereményekről a napokban értesítem a nyerteseket itt a fórumon