Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Fontos !!
Kedves Barátaink ! A TAC nevezéseknél történt egy kis „ baki „, amely lényegesen befolyásolja a verseny végeredményét . A Low tech kategóriában szavazatotok alapján Bodor Gábor érte el az első helyezést Bodor Gábor jelezte felénk , hogy tévedésből rossz kategóriába nevezett high –tech akváriumával és nem tartaná fair dolognak ha elfogadná a címet . Értelemszerűen a helyezések módosulnak a kategóriában . A Kategória dobogósai és helyezettjei : 14 Molnár Imre I. helyezett 53 Szigeti László II. helyezett 62 Laták Ervin III helyezett 98 Bernáth Andrea 11 Tardi Gábor 44 Molnár Attila 108 Fekete Attila 64 Kondás Zsolt 99 Strassenreiter Zoltán 68 Bernáth Andrea Bodor Gábornak nagy tisztelettel far play különdíjat díjat adományozunk .
2018. július 7., szombat 15:55 |
|
|
bambabeka
|
Gratulálok én is mindenkinek függetlenül az elért helyezéstől! Köszönök minden pontocskát, amit kaptam! Nagyon színvonalas verseny volt, fantasztikus üvegeket és wabikat alkottatok! Tardigabi
|
2018. június 4., hétfő 12:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
szigilaci írta: Nagyon jó és erős volt a mezőny, sok szép akvát láthattunk most így egyhelyen. Köszönöm a lehetőséget és a 3. helyezést mindazoknak akik az akváriumomat értékelték. Nagyon nagy munka végeredménye ez, és igyekeztem a lejobbat kihozni az akvákból, de ugye a jónál mindíg lehet jobb és tökéletesebbet alkotni, úgygondolom ez az alkotási vágy vezérel minket akvakertészeket. Gratulálok itt is Laci ! Pontszámokban minimális volt a különbség az első 3 akvárium között . Éppen ezért mind három dobogós nyertesnek érezheti magát
2018. június 4., hétfő 8:16 |
|
|
szigilaci
|
Nagyon jó és erős volt a mezőny, sok szép akvát láthattunk most így egyhelyen. Köszönöm a lehetőséget és a 3. helyezést mindazoknak akik az akváriumomat értékelték. Nagyon nagy munka végeredménye ez, és igyekeztem a lejobbat kihozni az akvákból, de ugye a jónál mindíg lehet jobb és tökéletesebbet alkotni, úgygondolom ez az alkotási vágy vezérel minket akvakertészeket.
|
2018. június 4., hétfő 7:48 |
|
|
coyote1985
|
Gratulálok Hölgyek/Urak, és köszönöm a szavazatokat is Nomeg a szervezést a Stábnak! Csak így tovább!
|
2018. június 3., vasárnap 21:13 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Sziasztok! Öröm és bodottá! Gratilakok minden résztvevőnek! Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a kiváló eseményen. Hálás vagyok a szavazatokért! Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2018. június 3., vasárnap 20:51 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Jujj nagyon boldog vagyok hogy bejutottam az első 10be. Nem is remétrem. Gratulálok mindenkinek, igazán csodás alkotások születtek, de ne feledjétek első sorban az a cél hogy benneteket és a körülöttetek élőket gyönyörködtessen és a lakás dísze legyen az akvátok!!! Hajrá jövőre is!
Tapatalkkal küldve az én SLA-L02 eszközömről
2018. június 3., vasárnap 19:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Huh,most van időm reagálni az eseményekre. Nagyon köszönöm minden akvakertésznek aki részt vett a versenyben és tetszett neki az akváriumom és ezt pontokkal is jutalmazta. Nagyon boldog vagyok mert kemény és rengeteg munka volt az akváriumban,sokszor éreztem úgy hogy gödörben vagyok de ilyenkor mindig volt egy kettő segítő kéz és rántottak rajtam egyet. Külön köszönet a verseny lebonyolításáért a TF csapatnak,no és Papónak ! És mindenkinek gratulálok az elért eredményekhez,és a helyezésekhez!
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Gratulálok ! Első pillanattól kezdve tetszett az alkotásod .
2018. június 3., vasárnap 19:12 |
|
|
keszalvo
|
Huh,most van időm reagálni az eseményekre. Nagyon köszönöm minden akvakertésznek aki részt vett a versenyben és tetszett neki az akváriumom és ezt pontokkal is jutalmazta. Nagyon boldog vagyok mert kemény és rengeteg munka volt az akváriumban,sokszor éreztem úgy hogy gödörben vagyok de ilyenkor mindig volt egy kettő segítő kéz és rántottak rajtam egyet. Külön köszönet a verseny lebonyolításáért a TF csapatnak,no és Papónak ! És mindenkinek gratulálok az elért eredményekhez,és a helyezésekhez!
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2018. június 3., vasárnap 18:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
friz74 írta: Az első 10-be reméltem az akváriumot, ez teljesült. Köszönöm a szavazatokat! A nyerteseknek és mindenkinek gratulálok! Gratulálok ! ,Nagyon erős volt a kategória .
2018. június 3., vasárnap 18:34 |
|
|