Szerző |
Üzenet |
kuchi
|
papó írta: kuchi írta: Először vettem reszt-e versenyen,és rögtön sikerült megnyerni!Örülök,hogy sokatoknak tetszett az akváriumom!Tavaly sajna lecsúsztam a nevezésről,ezert idén mindenképp reszt akartam venni a versenyen!Köszönöm,hogy reszt vehettem-e versenyen!Igazan jó akváriumok születtek! Gratulálok ! Valóban nagyon hangulatos az akváriumod ! Köszönöm!
|
2017. április 20., csütörtök 12:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kuchi írta: Először vettem reszt-e versenyen,és rögtön sikerült megnyerni!Örülök,hogy sokatoknak tetszett az akváriumom!Tavaly sajna lecsúsztam a nevezésről,ezert idén mindenképp reszt akartam venni a versenyen!Köszönöm,hogy reszt vehettem-e versenyen!Igazan jó akváriumok születtek! Gratulálok ! Valóban nagyon hangulatos az akváriumod !
2017. április 19., szerda 23:01 |
|
|
kuchi
|
Először vettem reszt-e versenyen,és rögtön sikerült megnyerni!Örülök,hogy sokatoknak tetszett az akváriumom!Tavaly sajna lecsúsztam a nevezésről,ezert idén mindenképp reszt akartam venni a versenyen!Köszönöm,hogy reszt vehettem-e versenyen!Igazan jó akváriumok születtek!
|
2017. április 19., szerda 22:19 |
|
|
dano
|
papó írta: dano írta: Én is szeretnék gratulálni a nyerteseknek és köszönöm a fantasztikus lehetőséget hogy részt vehettem immár harmadik éve a versenyen. Kimondhatatlanul örülök a nano 1. helynek, ez egy óriási löket nekem hogy folytassam ezt az irányt. Jövőre is mindent megteszek hogy itt lehessek egy új akvával. Köszönöm a szervezőknek, szponzoroknak hogy megrendezték idén is a versenyt! Néha -néha azért egy akváriumkép jöhetne , hogy hol is tartasz év közben . Gratulálok . Igen jobb lenne. Kb egy éve nem naplóztam már semmit. Lustaság meg egy csomó más téren való elfoglaltság miatt. De remélem majd rávisz a lélek.
|
2017. április 19., szerda 21:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
dano írta: Én is szeretnék gratulálni a nyerteseknek és köszönöm a fantasztikus lehetőséget hogy részt vehettem immár harmadik éve a versenyen. Kimondhatatlanul örülök a nano 1. helynek, ez egy óriási löket nekem hogy folytassam ezt az irányt. Jövőre is mindent megteszek hogy itt lehessek egy új akvával. Köszönöm a szervezőknek, szponzoroknak hogy megrendezték idén is a versenyt! Néha -néha azért egy akváriumkép jöhetne , hogy hol is tartasz év közben . Gratulálok .
2017. április 19., szerda 21:08 |
|
|
Nívópálca
|
Minden résztvevőnek gratulálok!
|
2017. április 19., szerda 19:15 |
|
|
friz74
|
Gratulálok mindenkinek! Jövőre már én is indulok!
|
2017. április 19., szerda 19:12 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Gratulálok mindenkinek!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. április 19., szerda 18:44 |
|
|
dano
|
Én is szeretnék gratulálni a nyerteseknek és köszönöm a fantasztikus lehetőséget hogy részt vehettem immár harmadik éve a versenyen. Kimondhatatlanul örülök a nano 1. helynek, ez egy óriási löket nekem hogy folytassam ezt az irányt. Jövőre is mindent megteszek hogy itt lehessek egy új akvával. Köszönöm a szervezőknek, szponzoroknak hogy megrendezték idén is a versenyt!
|
2017. április 19., szerda 11:18 |
|
|
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Szép mezőny! Örülök, hogy én is részt vehettem. Gratula a győzteseknek!
_________________ Oh, oh, egy Növényes-aki az álmom, régóta őrá vágyom...
|
2017. április 19., szerda 9:38 |
|
|