Szerző |
Üzenet |
friz74
|
Gratulálok!
|
2016. október 8., szombat 5:13 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Selena írta: Nagyon köszönöm mindenkinek! és gratulálok Molroth-nak is! Gyönyörű az akvad! Még egyszer gratulálok ! Ugyanakkor Molroth akvárium tervező -gondozó , építő - jelentkezzen a nyereményért mer ránk romlik Holnap ígérem, hogy összeírom és jelentkezek!
2016. október 7., péntek 21:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Selena írta: Nagyon köszönöm mindenkinek! és gratulálok Molroth-nak is! Gyönyörű az akvad! Még egyszer gratulálok ! Ugyanakkor Molroth akvárium tervező -gondozó , építő - jelentkezzen a nyereményért mer ránk romlik
2016. október 7., péntek 18:47 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nagyon köszönöm mindenkinek! és gratulálok Molroth-nak is! Gyönyörű az akvad!
|
2016. október 7., péntek 17:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de nem nagyon tudtam huzamosabb ideig a gép előtt ülni, mert megin megy a meló ezerrel. Bedobtak egy új projektbe, ami egy két éves és egy hat hetes gyerekkel külön öröm. Pláne, hogy a nagyobbik pont lebetegedett, úgyhogy nem egyszerű most szabad 10 perchez jutnom - de elég a szabadkozásból! Barnapl írta: Szerintem már nagyon megérdemelted. Gratulálok! Köszönöm szépen! Nagyon örülök egy újabb pozitív élménynek! papó írta: Nem csak vállveregetés jár a babérkoszorúval , hanem anyagiak is . Hú, most olvasgattam - talán a múlt havi topicban - hogy utalvány is a nyeremény! Pont a legjobbkor, amikor kijön az új Aqua Line családtag! Majd írok ezzel kapcsolatban! És nem utolsó sorban Selena-nak is nagy gratula!!! Gratulálok még egyszer .. majd írd meg mivel jutalmazhatunk
2016. október 4., kedd 21:41 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de nem nagyon tudtam huzamosabb ideig a gép előtt ülni, mert megin megy a meló ezerrel. Bedobtak egy új projektbe, ami egy két éves és egy hat hetes gyerekkel külön öröm. Pláne, hogy a nagyobbik pont lebetegedett, úgyhogy nem egyszerű most szabad 10 perchez jutnom - de elég a szabadkozásból! Barnapl írta: Szerintem már nagyon megérdemelted. Gratulálok! Köszönöm szépen! Nagyon örülök egy újabb pozitív élménynek! papó írta: Nem csak vállveregetés jár a babérkoszorúval , hanem anyagiak is . Hú, most olvasgattam - talán a múlt havi topicban - hogy utalvány is a nyeremény! Pont a legjobbkor, amikor kijön az új Aqua Line családtag! Majd írok ezzel kapcsolatban! És nem utolsó sorban Selena-nak is nagy gratula!!!
2016. október 4., kedd 21:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: papó írta: Külföldre "szakadt " honfitársunknak az erkölcsi elismerés marad , míg haza nem tud jönni Mindkét akváriumhoz csak gratulálni lehet ! Nagyon megtisztelő, köszönöm szépen még egyszer mindenkinek a szavazatot! És úgy néz ki, hogy eddig én burokban éltem... De nem eleve az erkölcsi elismerés a "nyeremény"? Nem csak vállveregetés jár a babérkoszorúval , hanem anyagiak is .
2016. október 3., hétfő 13:58 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
Molroth írta: papó írta: Külföldre "szakadt " honfitársunknak az erkölcsi elismerés marad , míg haza nem tud jönni Mindkét akváriumhoz csak gratulálni lehet ! Nagyon megtisztelő, köszönöm szépen még egyszer mindenkinek a szavazatot! És úgy néz ki, hogy eddig én burokban éltem... De nem eleve az erkölcsi elismerés a "nyeremény"? Szerintem már nagyon megérdemelted. Gratulálok!
|
2016. október 3., hétfő 13:37 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Külföldre "szakadt " honfitársunknak az erkölcsi elismerés marad , míg haza nem tud jönni Mindkét akváriumhoz csak gratulálni lehet ! Nagyon megtisztelő, köszönöm szépen még egyszer mindenkinek a szavazatot! És úgy néz ki, hogy eddig én burokban éltem... De nem eleve az erkölcsi elismerés a "nyeremény"?
2016. október 3., hétfő 13:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: titusz írta: Ha jól számoltam akkor 4-4 az állás a Japán szörny és a Deep Blue között Jól látod. Én is átnyálaztam és döntetlen. Papó ilyenkor mi van? Külföldre "szakadt " honfitársunknak az erkölcsi elismerés marad , míg haza nem tud jönni Mindkét akváriumhoz csak gratulálni lehet !
2016. október 3., hétfő 10:37 |
|
|