Szerző |
Üzenet |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Szupiii ,szoros volt ez a hónap is . Köszönöm mindenkinek ,aki rám szavazott ! Laci (Molroth) a szeptember a Tiéd lesz
|
2016. szeptember 4., vasárnap 22:25 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: papó írta: N-emy írta: Vagy én vagyok a hülye , vagy nem tudom igazából miről is szól ez a hónap akvája. Nem Zsotyi akvája ellen akarok véleményt nyilvánítani ,de ahogy belenéztem a naplóba, az utolsó hozzászólás március 15-én volt Most akkor nem az augustusi hónapban posztolt akvákra kéne voksot leadni?! Az én szavazatomat augusztusra Molroth Japán szörnytege érdemelte ki. Szépen helyrejött és igen dekoratív lett Gratula hozzá Nagyon is jól látod . Március már régen volt . Sajnos sokan nem szavaztak .. hagy ne mondjam mi a véleményem ... Csoki , legalább a szavazatokat add össze légyszíves . Bocsi vagyok. Négy szavazattal N-emy kollégáé a hónap. Mekkora bunkó vagyok! Nem is gratuláltam! Sorry E-nemy. Hatalmas gartula Neked, megérdemelten Tiéd a hónap!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. szeptember 4., vasárnap 20:10 |
|
|
friz74
|
Gratulálok!
|
2016. szeptember 4., vasárnap 19:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gratulálok N-emy ! Csodás az akvárium ! Privátba légy olyan kedves a nyereményed listáját felsorolni .
2016. szeptember 4., vasárnap 18:17 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Gratula! iPhone 6S-ről küldve a Tapatalk segítségével
2016. szeptember 4., vasárnap 12:57 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: N-emy írta: Vagy én vagyok a hülye , vagy nem tudom igazából miről is szól ez a hónap akvája. Nem Zsotyi akvája ellen akarok véleményt nyilvánítani ,de ahogy belenéztem a naplóba, az utolsó hozzászólás március 15-én volt Most akkor nem az augustusi hónapban posztolt akvákra kéne voksot leadni?! Az én szavazatomat augusztusra Molroth Japán szörnytege érdemelte ki. Szépen helyrejött és igen dekoratív lett Gratula hozzá Nagyon is jól látod . Március már régen volt . Sajnos sokan nem szavaztak .. hagy ne mondjam mi a véleményem ... Csoki , legalább a szavazatokat add össze légyszíves . Bocsi vagyok. Négy szavazattal N-emy kollégáé a hónap.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. szeptember 4., vasárnap 12:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-emy írta: Vagy én vagyok a hülye , vagy nem tudom igazából miről is szól ez a hónap akvája. Nem Zsotyi akvája ellen akarok véleményt nyilvánítani ,de ahogy belenéztem a naplóba, az utolsó hozzászólás március 15-én volt Most akkor nem az augustusi hónapban posztolt akvákra kéne voksot leadni?! Az én szavazatomat augusztusra Molroth Japán szörnytege érdemelte ki. Szépen helyrejött és igen dekoratív lett Gratula hozzá Nagyon is jól látod . Március már régen volt . Sajnos sokan nem szavaztak .. hagy ne mondjam mi a véleményem ... Csoki , legalább a szavazatokat add össze légyszíves .
2016. szeptember 4., vasárnap 11:07 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Molnár Béla írta: Japán szörny még egy Köszönöm szépen! iPhone 6S-ről küldve a Tapatalk segítségével
2016. augusztus 28., vasárnap 23:48 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
N-emy +1
|
2016. augusztus 28., vasárnap 18:01 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Japán szörny még egy
|
2016. augusztus 28., vasárnap 15:10 |