|
Pontos idő: 2024. december 22., vasárnap 18:35
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Kedves Barátaink ! A nyeremények /pár hiányosságot leszámítva amit természetesen pótolunk ahogy beérkeznek / kiszállításra kerültek . Még egyszer köszönjük , hogy megosztottátok velünk az alkotásaitokat . Úgy hiszem, évről -évre színvonalasabb lesz a TAC . Sok sikert a következő versenyre , érdemes már most tervezgetni építeni , hogy le ne maradjatok . Jövőre veletek ugyan itt !!
2016. június 21., kedd 19:57 |
|
|
titusz
|
papó írta: Levinen írta: Sziasztok! Mivel a így illik meg úgy illik, meg hagyomány is, meg miért ne, gondoltam én is megosztok egy nyereményes, akváriumos, portrés fényképet. A Sera nyereményei már megérkeztek, így ez úton is köszönöm neki is a díjazást és persze azt, hogy ismételten támogatták a T.A.C. versenyét, isten tartsa meg jó szokását. Ez úton kívánok mindenkinek kellemes nyarat, sok pihenést, kevés algát és tűrhető vízhőmérsékletet! Még egyszer gratulálunk Levi ! Köszönjük, hogy megtiszteltél azzal, hogy benevezted az akváriumodat ! Jövőre ugyanekkor - ugyanitt ! Mármint a nyeremények előtt! Bocsi csak vicc! Nagy gratula tőlem is! Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. június 21., kedd 19:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Levinen írta: Sziasztok! Mivel a így illik meg úgy illik, meg hagyomány is, meg miért ne, gondoltam én is megosztok egy nyereményes, akváriumos, portrés fényképet. A Sera nyereményei már megérkeztek, így ez úton is köszönöm neki is a díjazást és persze azt, hogy ismételten támogatták a T.A.C. versenyét, isten tartsa meg jó szokását. Ez úton kívánok mindenkinek kellemes nyarat, sok pihenést, kevés algát és tűrhető vízhőmérsékletet! Még egyszer gratulálunk Levi ! Köszönjük, hogy megtiszteltél azzal, hogy benevezted az akváriumodat ! Jövőre ugyanekkor - ugyanitt !
2016. június 21., kedd 11:13 |
|
|
Levinen
|
Sziasztok! Mivel a így illik meg úgy illik, meg hagyomány is, meg miért ne, gondoltam én is megosztok egy nyereményes, akváriumos, portrés fényképet. A Sera nyereményei már megérkeztek, így ez úton is köszönöm neki is a díjazást és persze azt, hogy ismételten támogatták a T.A.C. versenyét, isten tartsa meg jó szokását. Ez úton kívánok mindenkinek kellemes nyarat, sok pihenést, kevés algát és tűrhető vízhőmérsékletet!
|
2016. június 21., kedd 9:58 |
|
|
Levinen
|
|
2016. május 10., kedd 17:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Low-tech:
170 . Kangaroo creek
1. Az egész akváriumra alkotott benyomás, összkép , növények állapota : 90pont
Nagy szép megvalósítás.Néztem is, hogy mit keres egy ilyen akvárium, a low-tech kategóriába.Egyszerűen nem tudtam elhinni hogy nincs minden paraméter a csúcsra járatva, de nincs.A növények jó állapotban vannak, a fotó is elég jól sikerült, nagyon tetszik!Nem találok benne olyan dolgot, ami nincs a helyén.
2. Kreativitás, eredetiség : 25pont Engem nagyon az Amano stílusra emlékeztet az akvárium.És hát mivel ez a kedvenc irányvonalam, ezért ha kicsit elfogultan is mondom, de szerintem megérdemli az akvrium a max pontszámot ebben a kategóriában.
3. A halak, és a berendezés harmóniája összhangja : 25pont A halak nagyon rendben vannak.Jó választás, ügyes terelés.Egy kicsit talán lehettek volna kisebbek, de csak ennyibd tudok belekötni,
Össz pont: 140pont
Gratulálok az akváriumhoz!
Gottfried Donát
2016. május 8., vasárnap 17:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Szép kompozíció,egészséges növények,természetes látvány/ Gellén Zsolt
2016. május 8., vasárnap 17:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A mezőny legharmonikusabb,legtermészetesebb alkotása. Kifinomult, tudatos növény választás és elrendezés,profi munka.Gratulálok! Zsotyi
2016. május 8., vasárnap 17:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Csodálatos életteret varázsolt CO2 nélkül is ,ami lényegében olyannyira megtévesztő ,hogy sokak el sem tudják képzelni ,hogy ilyen feltételek mellett is lehet ilyen gyönyörűséget varázsolni a víz alá. "Szerelem első látásra" Nálam az egyik nagy befutó ,főleg azt a szempontot szem előtt tartva ,hogy"low-tech" akváriumról van szó. Pontozás: 25+23+95=143 Kapási Tibor
2016. május 7., szombat 19:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
170. Kangaroo creek :
1; 100
2; 25
3;25
Szépen harmonikusan kivitelezett akvárium. Előnyére válik hogy nem steril a homok hanem bennmaradt a garnik által kidobált aljzat. Szépen sikerült a halakat is egykupacba terelni és jó helyen lefényképezni.A fotózáson van még mit javítani de ez nem ad elég okot arra hogy ne ez az akvárium legyen a befutó ebben a kategóriába. Gratulálok hozzá. Márton Gábor
2016. május 7., szombat 19:31 |
|
|