Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Értékelés: A legeredetibb biotóp akvárium.Harmonikus,a természet”keze” által benőtt fákkal,gyökerekkel. Talán egy kis víz felszínre nyúló növénnyel még kiegészítetem volna,de így is nagyon eredeti. Zsotyi
2015. március 13., péntek 20:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Biotop akvárium... számomra önmagában díjazandó. dexkill
2015. március 13., péntek 20:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mindig is tetszettek a biotóp akváriumok melyek az adott halfajok élővilágait próbálják visszaadni. Egyszerűen öröm ránézni. Biztos jól esik ránézni egy nehéz nap után. Gratulálok! K. Tamás
2015. március 13., péntek 20:27 |
|
|
Matyi
|
Sygnus írta: Köszönöm !
Teljesen igazad van a falevelekkel kapcsolatban, volt bent régebben, de a háttér mögötti "technikai" rekesz befolyó nyílását állandóan eltömítette ezért most nincs bent. Követ meg azért nem raktam bele, mert nem találtam olyat, ami oda illene és ne kezdte volna marni a savas víz. Próbáld meg a bazaltot vagy az andezitet azok szerintem bírják a vizedet és nemútólsósorban szép feketék amik illenek ebbe a környezetbe. A faleveleket elég ha fényképezés idejére rakod bele mi úgy is csak azt a képet látjuk, azon meg jól fog mutatni
|
2015. március 12., csütörtök 19:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem sok biotóp akvárium indult a versenyen, de mégsem ez az oka annak, amiért nálam ez az akvárium a második helyre került. Amint ránézek, egyből az jut az eszembe, hogy alámerültem az Amazonas partján és csodálom a természet szépségeit a víz alatt. Nagyon hangulatos az akvárium, szép halakkal, és nem utolsó sorban jól eltalált hardscape megvalósítással. A gondosan megvalósított fa elrendezés a vékonyabbtól a vastagabb felé tényleg azt a benyomást kelti hogy éppen szembe kerültünk a folyóparttal. Öröm látni, hogy hazánkban léteznek ilyen akváriumok is, hiszen lássuk be, a halak élőhelyét leginkább leutánzó akvárium sugallja az igazi természetességet.
Dávid Zoltán
2015. március 11., szerda 21:42 |
|
|
zsotyi
|
Nekem nagyon bejött ez az aki,annak ellenére,hogy nem egy"divatos" dolog ilyet készíteni.Az igazi természet egy hamisítatlan kis szelete.Perverzitás(?) de nekem jó ránézni...
_________________ ,
|
2015. március 11., szerda 14:36 |
|
|
Sygnus
|
Köszönöm !
Teljesen igazad van a falevelekkel kapcsolatban, volt bent régebben, de a háttér mögötti "technikai" rekesz befolyó nyílását állandóan eltömítette ezért most nincs bent. Követ meg azért nem raktam bele, mert nem találtam olyat, ami oda illene és ne kezdte volna marni a savas víz.
|
2015. március 11., szerda 13:46 |
|
|
Matyi
|
Én növényes fan vagyok de nekem is tetszenek ezek az akváriumok és ez is. Ha meguntad akkor gyúrd össze a másik biotóp akváriummal látványával és akkor fogy ismét aratni. Gondolom zárt az akvárium, ha nem akkor érdemes kifele is terjeszkedni és növényesíteni a fát mert igazán szép látványt lehetne csinálni. Az aljzatról hiányoltam még a faleveleket meg talán pár követ amivel még természetesebb lenne a látvány és lehet azért még bedobnék valami növényt is. Gratulálok az akváriumhoz.
|
2015. március 10., kedd 18:55 |
|
|
sophieeny
Csatlakozott: 2015. március 9., hétfő 19:04 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem nagyon bejön, számomra olyan misztikus és varázslatos
|
2015. március 10., kedd 17:34 |
|
|
Sygnus
|
Köszönöm a véleményeket ! Azóta került bele kagylótutaj... @1 Kötekedj bele nyugodtan, mire gondolsz ?
|
2015. március 10., kedd 14:50 |
|
|