Szerző |
Üzenet |
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
papó írta: nebula írta: herbman írta: Nagyon bántja a szemem , ezért engedjetek meg egy megjegyzést . Nagyon nagy teher lett volna,legalább az itt szövegesen értékelt akváriumok tulajdonosainak, legalább megköszönni a véleményeket ? Az akváriumok tulajdonosainak megköszönni a szavazatokat ? Micsoda hozzá állás ez ? Számomra teljesen érthetetlen . Nagyon megköszönném ha erre bárki magyarázatot tudna adni . még egy dolog, bár én jelenleg havi egyszer tudok idenézni: még nem minden vélemény került fel. legalábbis én írtam legalább 8 akváriumhoz, de egyiknél sincsen még ez ott. ebből feltételezem, hogy még lehetnek kimaradtak. Lehet megsérült a levelezésem . Megtennéd , hogy elküldöd még egyszer ? Két vagy 3 levelet nem találok amelyek pedig tudom , hogy léteztek , hiszen olvastam őket ... persze, megkeresem. remélem, meg is találom
|
2015. április 1., szerda 19:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
nebula írta: herbman írta: Nagyon bántja a szemem , ezért engedjetek meg egy megjegyzést . Nagyon nagy teher lett volna,legalább az itt szövegesen értékelt akváriumok tulajdonosainak, legalább megköszönni a véleményeket ? Az akváriumok tulajdonosainak megköszönni a szavazatokat ? Micsoda hozzá állás ez ? Számomra teljesen érthetetlen . Nagyon megköszönném ha erre bárki magyarázatot tudna adni . még egy dolog, bár én jelenleg havi egyszer tudok idenézni: még nem minden vélemény került fel. legalábbis én írtam legalább 8 akváriumhoz, de egyiknél sincsen még ez ott. ebből feltételezem, hogy még lehetnek kimaradtak. Lehet megsérült a levelezésem . Megtennéd , hogy elküldöd még egyszer ? Két vagy 3 levelet nem találok amelyek pedig tudom , hogy léteztek , hiszen olvastam őket ...
2015. április 1., szerda 17:56 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
herbman írta: Nagyon bántja a szemem , ezért engedjetek meg egy megjegyzést . Nagyon nagy teher lett volna,legalább az itt szövegesen értékelt akváriumok tulajdonosainak, legalább megköszönni a véleményeket ? Az akváriumok tulajdonosainak megköszönni a szavazatokat ? Micsoda hozzá állás ez ? Számomra teljesen érthetetlen . Nagyon megköszönném ha erre bárki magyarázatot tudna adni . még egy dolog, bár én jelenleg havi egyszer tudok idenézni: még nem minden vélemény került fel. legalábbis én írtam legalább 8 akváriumhoz, de egyiknél sincsen még ez ott. ebből feltételezem, hogy még lehetnek kimaradtak.
|
2015. április 1., szerda 16:18 |
|
|
jenkiB52
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 17:46 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszönöm, várom a véleményed.
|
2015. április 1., szerda 11:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
jenkiB52 írta: Szia Papó! Ezúton szeretném megköszönni a szavazatokat mindenkinek. Írnál egy pár mondatot az 505-ös sorszámú akváriumról is? Köszönöm. Természetesen írok a napokban . Köszönöm a felkérést .
2015. március 31., kedd 17:29 |
|
|
jenkiB52
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 17:46 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia Papó! Ezúton szeretném megköszönni a szavazatokat mindenkinek. Írnál egy pár mondatot az 505-ös sorszámú akváriumról is? Köszönöm.
|
2015. március 31., kedd 10:37 |
|
|
zsotyi
|
Nem minden akvarista társunk fórumozik,vagy olyanok is vannak,akik csak olvasnak a neten,írogatni ritkán szoktak.Megint mások a face-en köszönték meg a szavazatokat.Ahogy látom,azért az első három helyezettek többnyire megköszönték a pontokat.
_________________ ,
|
2015. március 29., vasárnap 17:26 |
|
|
herbman
Csatlakozott: 2011. szeptember 8., csütörtök 11:06 Hozzászólások: 62
|
Nagyon bántja a szemem , ezért engedjetek meg egy megjegyzést . Nagyon nagy teher lett volna,legalább az itt szövegesen értékelt akváriumok tulajdonosainak, legalább megköszönni a véleményeket ? Az akváriumok tulajdonosainak megköszönni a szavazatokat ? Micsoda hozzá állás ez ? Számomra teljesen érthetetlen . Nagyon megköszönném ha erre bárki magyarázatot tudna adni .
|
2015. március 28., szombat 22:09 |
|
|
herbman
Csatlakozott: 2011. szeptember 8., csütörtök 11:06 Hozzászólások: 62
|
Szép akváriumokat raktatok össze , gratulálok mindenkinek ! Sajnos az utóbbi idők nem kedveztek az akvarizálásomnak , de úgy néz ki ez most változni fog .
|
2015. március 28., szombat 21:56 |
|
|
dano
|
Köszönöm szépen a nyereményt
|
2015. március 27., péntek 16:14 |
|
|