papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ugyan egészen más stílusú, mint a legtöbb másik, összbenyomásban mégis az egyik legerősebb tank a mezőnyben. nálam ránézésre a top3-ban volt, minden kategóriát tekintve, végül egészen könnyedén kapta a legtöbb pontot is. mivel sajnos nincs olyan pontozási szempont, hogy 'fotó', így az összbenyomásba számoltam az ezzel kapcsolatos véleményemet. összbenyomás: 85 pont. ránézésre "üt", de a fotó nem a legszerencsésebb szerintem. a kontraszt kissé odaveszett, összefolynak a színek és eltűntek a különbözőségek kissé. ezt utómunkával lehetett volna korrigálni, nekem ez így túl pasztell - ezzel együtt is az egyik legjobb. kreativitás: 18 pont. bár a holland-féle stílusban talán lehet azt mondani, hogy kevesebb a kreatív energia, mivel nincsenek olyan vadregényes, meglepő dekor-összeállítások, mint egy japán stílusú növényesben, mégis kell azért hozzá véna, hogy a színek és formák megfelelően megfogják az embert, a nyírásra is figyelmet kell fordítani. halak és berendezés összhangja: 25 pont, tökéletes. a halak ott vannak, egy csoportban, de mégsem verik ki az ember szemét - ugyanakkor viszont jól megtalálhatóak.
nebula