Szerző |
Üzenet |
forint14
Csatlakozott: 2017. szeptember 3., vasárnap 22:02 Hozzászólások: 43
|
Sziasztok! Én is megpróbálkoztam egy diy ikercsillaggal. Az lenne a kérdésem hogy ez a tápegység elég lesz hogy meghajtsa? A rács az egy sima 1x1 miliméter lyukú leves szűrő. Köszönöm! Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. december 3., vasárnap 22:44 |
|
|
ygman
Csatlakozott: 2014. november 30., vasárnap 7:40 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Nyiregyháza
|
Mélyentisztelt Killer81 nagymester!
Esetleg ezen saját fejlesztésű/gyártású "bubifújó elektrofejből" vásárolni is lehet nálad vagy valahol?
Köszönettel:NL
|
2015. október 14., szerda 20:57 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Én is megpróbálom, hátha... Hozzávalók: - 3db 50mm belső átmérőjű gumigyűrű - beleszabott "fröccsenés gátló" fémháló(kitudja meddig bírja majd) - 12V 2A adapter - FBS ragasztó A fémhálót közé ragasztottam a gumigyűrűknek, a felső hálóra került a ' + ' ág, míg alulra a ' - ' . Elég apró bubikat ereget de megpróbálok majd egy 35-40mm átmérőjű gumigyűrűvel is, hátha azzal hatásosabb. Így is elég sűrű felhőt ereget de meglátom mire lesz képes kisebb átmérővel. Bekapcsolás után 5 mp-el... Bekapcsolás után 2 perccel, 5 liter vízben...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2015. március 1., vasárnap 19:28 |
|
|
Dukenukem
Csatlakozott: 2014. január 29., szerda 22:41 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Eger
|
Molroth írta: Jaja, az összeállítását értem, csak kíváncsi vagyok, hogy a cserélhetősége hogyan oldható meg majd élesben. Ha elkészült, akkor majd mutasd meg légyszi! Rendben szerintem jövőhétre megvan a váz, majd fotókat teszek fel
|
2015. február 10., kedd 11:09 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Dukenukem írta: Molroth írta: András! Légyszi ezt a cserélhető rácsos dolgot majd mutasd be/naplózd! Érdekelne a dolog. Ha megnézed a lenti rajzot akkor látni, hogy 3 db-ból áll. az alsó amin a tapikorongtartó van, a karika a két rácsot elválasztó darab, a harmadik pedig a fedőlap. Erről a képről még hiányoznak a "bolhák" (mint a LEGO) amik összetartanák a két fedőt. 2 gondolatom volt a cserélhetőségen belül: - a membránt állandóan kivágdosom és újraforrasztaom. - legyártatok több elválasztó darabot, és előre megcsinálom a dupla membránt, amit csak be kell tenni és két pötty cinnel rögzíteni. Méretei a kütyünek 70x50x6 mm (hxszxm) a membrán 40 mm átmérőjű Maga a vezérlés a Trixie másodpercre vezérelhető időkapcsolójával működne; még egy algoritmust ki kell dolgozni, hogy milyen időközönként meddig menjen. Ja és 12 V-al vagy kevesebbel hajtanám. összeszerelve meg így kéne kiéznie Jaja, az összeállítását értem, csak kíváncsi vagyok, hogy a cserélhetősége hogyan oldható meg majd élesben. Ha elkészült, akkor majd mutasd meg légyszi!
2015. február 10., kedd 10:46 |
|
|
Dukenukem
Csatlakozott: 2014. január 29., szerda 22:41 Hozzászólások: 71 Tartózkodási hely: Eger
|
Molroth írta: András! Légyszi ezt a cserélhető rácsos dolgot majd mutasd be/naplózd! Érdekelne a dolog. Ha megnézed a lenti rajzot akkor látni, hogy 3 db-ból áll. az alsó amin a tapikorongtartó van, a karika a két rácsot elválasztó darab, a harmadik pedig a fedőlap. Erről a képről még hiányoznak a "bolhák" (mint a LEGO) amik összetartanák a két fedőt. 2 gondolatom volt a cserélhetőségen belül: - a membránt állandóan kivágdosom és újraforrasztaom. - legyártatok több elválasztó darabot, és előre megcsinálom a dupla membránt, amit csak be kell tenni és két pötty cinnel rögzíteni. Méretei a kütyünek 70x50x6 mm (hxszxm) a membrán 40 mm átmérőjű Maga a vezérlés a Trixie másodpercre vezérelhető időkapcsolójával működne; még egy algoritmust ki kell dolgozni, hogy milyen időközönként meddig menjen. Ja és 12 V-al vagy kevesebbel hajtanám. összeszerelve meg így kéne kiéznie
|
2015. február 10., kedd 9:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Dukenukem írta: papó írta: Koppintás . Tessék mást kitalálni , ezt már kitalálta más KIller ezt jóval túlhaladta , de ne olyanra gondoljatok ami a neten meg van örökítve . Az igazi a a birtokomban van jólvanna, nem kell mindjárt leszúrni Killerrel ellentétben én úgy terveztem, hogy cserélhető legyen benne a fémrács, s egy mozdulattal szétszedhető, és összerakhetó legyen és persze nyomtathatóra. Igen jó lenne egy eredeti, de nem engedhetem meg magamnak... :'( Hiányzott egy hangulatjel a megjegyzésem végéről.... Bocsánat. Ez lett volna
2015. február 10., kedd 8:38 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
András! Légyszi ezt a cserélhető rácsos dolgot majd mutasd be/naplózd! Érdekelne a dolog.
2015. február 10., kedd 8:00 |
|
|
Dukenukem
|
papó írta: Koppintás . Tessék mást kitalálni , ezt már kitalálta más KIller ezt jóval túlhaladta , de ne olyanra gondoljatok ami a neten meg van örökítve . Az igazi a a birtokomban van jólvanna, nem kell mindjárt leszúrni Killerrel ellentétben én úgy terveztem, hogy cserélhető legyen benne a fémrács, s egy mozdulattal szétszedhető, és összerakhetó legyen és persze nyomtathatóra. Igen jó lenne egy eredeti, de nem engedhetem meg magamnak... :'(
|
2015. február 9., hétfő 23:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Koppintás . Tessék mást kitalálni , ezt már kitalálta más KIller ezt jóval túlhaladta , de ne olyanra gondoljatok ami a neten meg van örökítve . Az igazi a a birtokomban van
2015. február 9., hétfő 20:38 |
|
|