Szerző |
Üzenet |
friz74
|
Jaj, nekem! De gyönyörű!
|
2018. február 4., vasárnap 7:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2018. február 3., szombat 21:44 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
papó írta: Selena írta: A kék gyűrűs kézből evett? A világ egyik legmérgezőbb állata és nencsen a mérgére ellenszer... Egyébként a polipok a tenger egyik legértelmesebb lakói...még a delfineknél is értelmesebbek! Szóval igazad van, mert tanítható Sok sikert hozzá! Igen tudom , hogy halálos lett volna ha megharap , de nagyon értelmes okos volt , no meg nagy volt a kísértés Több mint egy fél évig volt nálam , azután elkunyerálták névnapi ajándéknak . Azt mondták nagyon értenek hozzá és egy hét alatt eltették láb alól Sajnálom! Egyébként sok tengeri élőlényt importálnak, melyek normál akváriumi körülmények között egyáltalán nem tartatók, viszont szépen néznek ki és csábítja az akvaristát...aztán hazaviszi és pár hét alatt megdöglik...ezeket a jószágokat egyáltalán nem kellene a tengerekből kifogni, de ugyebár mindíg a kereslet határozza meg a kínálatot...
|
2015. szeptember 16., szerda 14:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Selena írta: A kék gyűrűs kézből evett? A világ egyik legmérgezőbb állata és nencsen a mérgére ellenszer... Egyébként a polipok a tenger egyik legértelmesebb lakói...még a delfineknél is értelmesebbek! Szóval igazad van, mert tanítható Sok sikert hozzá! Igen tudom , hogy halálos lett volna ha megharap , de nagyon értelmes okos volt , no meg nagy volt a kísértés Több mint egy fél évig volt nálam , azután elkunyerálták névnapi ajándéknak . Azt mondták nagyon értenek hozzá és egy hét alatt eltették láb alól
2015. szeptember 16., szerda 13:42 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
A kék gyűrűs kézből evett? A világ egyik legmérgezőbb állata és nencsen a mérgére ellenszer... Egyébként a polipok a tenger egyik legértelmesebb lakói...még a delfineknél is értelmesebbek! Szóval igazad van, mert tanítható Sok sikert hozzá!
|
2015. szeptember 16., szerda 13:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Selena írta: Papó, nyugtassál meg, hogy ez nem egy kék gyűrűs polip Egyébként nagyon aranyos! Nem bánt senkit? Mekkora aksiban van? A 600 literesből választottunk le egy részt és azt birtokolja. A polipunk közönséges octopus vulgaris . Volt már egyébként kék gyűrűs polipom -tudom halálos tud lenni - de kézből evett . Ez egy kicsit még visszahúzódó , de azt már tudja , hogy hány órakor kap enni . Ja és már tanítgatjuk , hogy bontsa ki a csavaros tégelyeket a halszeletekért .
2015. szeptember 16., szerda 12:42 |
|
|
Selena
|
Papó, nyugtassál meg, hogy ez nem egy kék gyűrűs polip Egyébként nagyon aranyos! Nem bánt senkit? Mekkora aksiban van?
|
2015. szeptember 16., szerda 8:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hoztam Nektek pár képet az üzlet kedvencéről . Ma egész nap produkálta magát .
2015. szeptember 15., kedd 20:57 |
|
|
aquadiloj
Csatlakozott: 2011. december 19., hétfő 16:58 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ceglédbercel
|
már alig várom amint meg lessz teszem is fel az én kis kincsemet hogyan is alakul majd az idő mulásával
_________________Minden akvárium maga az üvegbe zárt csoda
|
2015. április 19., vasárnap 10:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: No meg a fórumot is ... Mi változik Főnök? Közkívánatra lesz egy nanos tengeris topic .
2015. április 17., péntek 18:26 |
|
|