Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: Akkor elhasználtad a minta csomagot ? No mind 1 . 1 kis teáskanál 100 litervízhez. Köszi köszi,hálám üldözni fog ! Én 2 kis zacsival vettem,az egyik 90%-a szőnyegben(majd porszívóban) végezte brutál bontás miatt ,a másik megvan. Akkor lehet azon volt a szentírás ,és nem néztem!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. április 10., kedd 19:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Akkor elhasználtad a minta csomagot ? No mind 1 . 1 kis teáskanál 100 litervízhez.
2012. április 10., kedd 19:01 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: myk74 írta: papó írta: Tedd egy harisnyába az anyagot és old bele az akvárium vizébe. 2-3 nap múlva vízfrissítés . Harisnya kizárva,keresek mást !(harisnyához és hungarocellhez nem nyúlok )!Egy zacsi elég?Szűrőt állítsam le,míg kotyvasztok? Köszi! Ráírtam az adagolást a zacsira . Nem szabad egyszerre többet adagolni . Bele is szórhatod simán , de ne szórd közvetlen a növényekre. Nem kell a szűrést leállítani Nincsen a zacsin írás! Mennyit is adagoljak nettó 45-47 literre?
|
2012. április 10., kedd 18:52 |
|
|
myk74
|
papó írta: myk74 írta: papó írta: Tedd egy harisnyába az anyagot és old bele az akvárium vizébe. 2-3 nap múlva vízfrissítés . Harisnya kizárva,keresek mást !(harisnyához és hungarocellhez nem nyúlok )!Egy zacsi elég?Szűrőt állítsam le,míg kotyvasztok? Köszi! Ráírtam az adagolást a zacsira . Nem szabad egyszerre többet adagolni . Bele is szórhatod simán , de ne szórd közvetlen a növényekre. Nem kell a szűrést leállítani Köszönöm ,nem gyilkollak tovább!
|
2012. április 10., kedd 15:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: papó írta: Tedd egy harisnyába az anyagot és old bele az akvárium vizébe. 2-3 nap múlva vízfrissítés . Harisnya kizárva,keresek mást !(harisnyához és hungarocellhez nem nyúlok )!Egy zacsi elég?Szűrőt állítsam le,míg kotyvasztok? Köszi! Ráírtam az adagolást a zacsira . Nem szabad egyszerre többet adagolni . Bele is szórhatod simán , de ne szórd közvetlen a növényekre. Nem kell a szűrést leállítani
2012. április 10., kedd 15:37 |
|
|
myk74
|
papó írta: Tedd egy harisnyába az anyagot és old bele az akvárium vizébe. 2-3 nap múlva vízfrissítés . Harisnya kizárva,keresek mást !(harisnyához és hungarocellhez nem nyúlok )!Egy zacsi elég?Szűrőt állítsam le,míg kotyvasztok? Köszi!
|
2012. április 10., kedd 15:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tedd egy harisnyába az anyagot és old bele az akvárium vizébe. 2-3 nap múlva vízfrissítés .
2012. április 10., kedd 10:50 |
|
|
myk74
|
Megjelent egy pár növényemen(hygrophila pinnatifida,crypto,vizicsillag)kis szőr szál jellegű alga.Vékony szálak,végeiknél elágaznak,nincsen olyan csúnya mint a staghorn és nem olyan sűrű szálú,plusz a valisneria mállik szét. Mi lehet ez?Képet próbálok majd készíteni.Kaptam Papótól algairtó port,vessem be,ha igen hogyan?Vagy valami egyéb megoldás? 54 literre 36 watt világítás 6h-ban,napi 1ml Papó féle macro,és napi 1 ml profito(mindjárt elfogy ).Heti 30% vízcsere vízelőkészítővel.Köszi!
|
2012. április 10., kedd 10:20 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia Zeppelin
Köszi a segítséget, mai nap délután elkezdtem a happy life alga gátlóval a kezelést, remélem nem vágja haza az akváriumot. Több helyen is írják hogy az élő lényeket nem bántja...viszont az algát azt öli. Ha nem jön be próbálom ezt a liqui carbót nem ismertem ezt a fajtát,csak a easy carbót.
|
2012. március 14., szerda 21:51 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
pit975 írta: Köszi a segítséget, van itthon carbóm de már annyi ecsetem van hogy a helyi kezelés kizárt. Ma haza fele a melóból vettem heppy life algin regulart, sok helyen láttam róla írást hogy az elpusztítja az ecsetet. Végre sikerült csinálnom egy kis gyepet az előtérbe és erre jön az alga Sehol nincs csak a kövön meg a Marsilea hirsutámon. Szia ! A Liqui Carbó sokkal jobban bevethető ecset ellen mint a happy vagy az easi . Ma lekezeled vele az algát , holnapra garantáltan elpusztul a kezelés helyén. A barátom leengedte a vizet és "szárazon " befecskendezte vele az ecsetet ill. az egész hátteret. Másnapra az ecset elpusztult.
|
2012. március 14., szerda 16:22 |
|
|