Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hunwarp írta: papó írta: hunwarp írta: Akkor a kérdés. Van-e olyan aki találkozott már ezzel az alga fajjal? Nálam sajnos van. Semmi más, de ezt az algát nem tudom kiírtani. Leginkább a mohákhoz tapad, abból viszont lehetetlen a kiírtása. Még a porral sem, Phython git sem jó. Ötlet? Egyáltalán miért van? Halakkal nem próbálkoztál ? Sem amano, sem sziámi algaevő nem eszi. Algázó géb szintén nem. Sok minden mást meg nem engedek be. De sebaj. Ma jön a blackout Plattit még megpróbálnám.
2014. január 1., szerda 9:54 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mielőtt lefeded az akvát, még egy képet lőhetnél róla.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 1., szerda 8:01 |
|
|
hunwarp
|
papó írta: hunwarp írta: Akkor a kérdés. Van-e olyan aki találkozott már ezzel az alga fajjal? Nálam sajnos van. Semmi más, de ezt az algát nem tudom kiírtani. Leginkább a mohákhoz tapad, abból viszont lehetetlen a kiírtása. Még a porral sem, Phython git sem jó. Ötlet? Egyáltalán miért van? Halakkal nem próbálkoztál ? Sem amano, sem sziámi algaevő nem eszi. Algázó géb szintén nem. Sok minden mást meg nem engedek be. De sebaj. Ma jön a blackout
|
2014. január 1., szerda 3:15 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: papó írta: hunwarp írta: Akkor a kérdés. Van-e olyan aki találkozott már ezzel az alga fajjal? Nálam sajnos van. Semmi más, de ezt az algát nem tudom kiírtani. Leginkább a mohákhoz tapad, abból viszont lehetetlen a kiírtása. Még a porral sem, Phython git sem jó. Ötlet? Egyáltalán miért van? Halakkal nem próbálkoztál ? Nem iugazán tudom milyen az a cérna alga. Beütöttem a gugliba és ez jött fel : https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterMit keres a Te akváriumodban ? Bocsi az off ért
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. december 31., kedd 17:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: hunwarp írta: Akkor a kérdés. Van-e olyan aki találkozott már ezzel az alga fajjal? Nálam sajnos van. Semmi más, de ezt az algát nem tudom kiírtani. Leginkább a mohákhoz tapad, abból viszont lehetetlen a kiírtása. Még a porral sem, Phython git sem jó. Ötlet? Egyáltalán miért van? Halakkal nem próbálkoztál ? Nem iugazán tudom milyen az a cérna alga. Beütöttem a gugliba és ez jött fel : https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterMit keres a Te akváriumodban ? Bocsi az off ért
2013. december 31., kedd 16:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
hunwarp írta: Akkor a kérdés. Van-e olyan aki találkozott már ezzel az alga fajjal? Nálam sajnos van. Semmi más, de ezt az algát nem tudom kiírtani. Leginkább a mohákhoz tapad, abból viszont lehetetlen a kiírtása. Még a porral sem, Phython git sem jó. Ötlet? Egyáltalán miért van? Halakkal nem próbálkoztál ?
2013. december 31., kedd 15:53 |
|
|
hunwarp
|
Akkor a kérdés. Van-e olyan aki találkozott már ezzel az alga fajjal? Nálam sajnos van. Semmi más, de ezt az algát nem tudom kiírtani. Leginkább a mohákhoz tapad, abból viszont lehetetlen a kiírtása. Még a porral sem, Phython git sem jó. Ötlet? Egyáltalán miért van?
|
2013. december 31., kedd 13:01 |
|
|