Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Vargatom írta: Holnap mennék fekete Knott talajért. Van belőle ? Most már öt fajta van. Kiegészült a választék . Érkezett extra finom szemcséjű fekete színben .
2013. április 12., péntek 20:27 |
|
|
Vargatom
|
Holnap mennék fekete Knott talajért. Van belőle ?
|
2013. április 12., péntek 19:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: papó írta: Itlosz írta: Olyan kérdésem lenne, hogy van-e elérhető 20 L tropica/knott táptalaj a boltban? Van és végre van barna is. Azért hangsúlyozom ki a színét mert tisztára olyan színe van mint az avarnak az erdő alján. Nagyon kellemes. Akkor már csak annyi kérdésem van, hogy ez a barna talaj tropica-e vagy knott. és hogy a webshopban hogy tudom kiválasztani a színt? Knott barna.
2012. november 20., kedd 20:46 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
papó írta: Itlosz írta: Olyan kérdésem lenne, hogy van-e elérhető 20 L tropica/knott táptalaj a boltban? Van és végre van barna is. Azért hangsúlyozom ki a színét mert tisztára olyan színe van mint az avarnak az erdő alján. Nagyon kellemes. Akkor már csak annyi kérdésem van, hogy ez a barna talaj tropica-e vagy knott. és hogy a webshopban hogy tudom kiválasztani a színt?
2012. november 20., kedd 20:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Itlosz írta: Olyan kérdésem lenne, hogy van-e elérhető 20 L tropica/knott táptalaj a boltban? Van és végre van barna is. Azért hangsúlyozom ki a színét mert tisztára olyan színe van mint az avarnak az erdő alján. Nagyon kellemes.
2012. november 20., kedd 20:40 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e elérhető 20 L tropica/knott táptalaj a boltban?
2012. november 20., kedd 20:27 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
papó írta: Tamás írta: Sziasztok ! Most , hogy van ez a sajnálatos katasztrófa a Japánoknál nem befolyásolja a talaj ellátást? Úgy tudom ez is Japán termék. A talajba pedig hamar lekötődnek a sugárszennyezett anyagok. Elkerülhetetlen , hogy a csapadék egész Japán területén ne hordja szét a szennyeződést. Szia ! Teljesen jogos a felvetésed. Mivel elég negy raktárkészlet van nálunk is és a nagykereskedőnél is egy darabig lesz ebből a talajból. Az újat én sem vásárolnám meg , ha az friss import lenne. Pont a talaj tud a legszennyezetteb lenni. Meglátjuk mi lesz a jövőben, de már van kilátásban máshonnan fekete ajzat és az tuti európai De ha most vásárolsz -vagy 2 -3 hónapon belűl a Knott féle talajból- tuti nincs vele semmi probléma. Azt szeretem bennetek , hogy mindíg józanúl gondolkodtok Ez most nagyon komoly
|
2011. március 22., kedd 21:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tamás írta: Sziasztok ! Most , hogy van ez a sajnálatos katasztrófa a Japánoknál nem befolyásolja a talaj ellátást? Úgy tudom ez is Japán termék. A talajba pedig hamar lekötődnek a sugárszennyezett anyagok. Elkerülhetetlen , hogy a csapadék egész Japán területén ne hordja szét a szennyeződést. Szia ! Teljesen jogos a felvetésed. Mivel elég negy raktárkészlet van nálunk is és a nagykereskedőnél is egy darabig lesz ebből a talajból. Az újat én sem vásárolnám meg , ha az friss import lenne. Pont a talaj tud a legszennyezetteb lenni. Meglátjuk mi lesz a jövőben, de már van kilátásban máshonnan fekete ajzat és az tuti európai De ha most vásárolsz -vagy 2 -3 hónapon belűl a Knott féle talajból- tuti nincs vele semmi probléma.
2011. március 22., kedd 21:09 |
|
|
Tamás
|
Sziasztok ! Most , hogy van ez a sajnálatos katasztrófa a Japánoknál nem befolyásolja a talaj ellátást? Úgy tudom ez is Japán termék. A talajba pedig hamar lekötődnek a sugárszennyezett anyagok. Elkerülhetetlen , hogy a csapadék egész Japán területén ne hordja szét a szennyeződést.
|
2011. március 22., kedd 20:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
feribá írta: Megrendeltem Kérek visszahívást , mert a hétvégén szeretnék akvarizálni Reggel feladom és hívlak.
2011. március 9., szerda 19:34 |
|
|