Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ki kéne törölni a hamis regisztrálókat, mert megint jött vagy 3-4. Egy jobb védelem kéne a regisztráció megerősítésénél. Mondjuk egy kép és azon egy színt kell megmondani vagy, hogy mi van a képen stb..
_________________ K.Tamás
|
2014. március 16., vasárnap 11:01 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: A fórum újítással megjelentek a robot felhasználók is ismét. Tegnap már törölve lett vagy 3 de ma megint észrevettem 3-at. Rosszat még nem csináltak, de jó lesz rájuk figyelni. member/Aandeuei/member/Donaldma/member/ThomasOt/Ráadásul egy úgy is be tudott regisztrálni, hogy regisztrálásnál kódot kell beírni. Akkor már tudod anno miért hoztam létre regisztrációnál a "cipó-cipő" kérdést!? Igen tudtam. De ha tudod akkor ki is törölheted őket.
|
2014. március 1., szombat 17:10 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: A fórum újítással megjelentek a robot felhasználók is ismét. Tegnap már törölve lett vagy 3 de ma megint észrevettem 3-at. Rosszat még nem csináltak, de jó lesz rájuk figyelni. member/Aandeuei/member/Donaldma/member/ThomasOt/Ráadásul egy úgy is be tudott regisztrálni, hogy regisztrálásnál kódot kell beírni. Akkor már tudod anno miért hoztam létre regisztrációnál a "cipó-cipő" kérdést!?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 1., szombat 15:18 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
A fórum újítással megjelentek a robot felhasználók is ismét. Tegnap már törölve lett vagy 3 de ma megint észrevettem 3-at. Rosszat még nem csináltak, de jó lesz rájuk figyelni. member/Aandeuei/member/Donaldma/member/ThomasOt/Ráadásul egy úgy is be tudott regisztrálni, hogy regisztrálásnál kódot kell beírni.
|
2014. március 1., szombat 15:06 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Át kell állítani utc+1re...
|
2012. június 3., vasárnap 12:04 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Daníí írta: SlyChocolate írta: Daníí írta: Az lenne a kérdésem, hogy csak nekem vagy másnak is a fórumon a "pontos idő" mindig egy órával kevesebb mint amennyi valójában van?! Fórum kezdőlapján mutat kevesebbet? Mert nálam pontosan látszik (firefox). Igen, ott. Én chromet használok, de megnéztem explorerben és ott is kevesebbet ír. na mindegy Nálam is 1 órával kevesebbet mutat. Explorer, Mozilla firefox
|
2012. június 3., vasárnap 10:04 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: Daníí írta: Az lenne a kérdésem, hogy csak nekem vagy másnak is a fórumon a "pontos idő" mindig egy órával kevesebb mint amennyi valójában van?! Fórum kezdőlapján mutat kevesebbet? Mert nálam pontosan látszik (firefox). Igen, ott. Én chromet használok, de megnéztem explorerben és ott is kevesebbet ír. na mindegy
|
2012. június 3., vasárnap 9:57 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Daníí írta: Az lenne a kérdésem, hogy csak nekem vagy másnak is a fórumon a "pontos idő" mindig egy órával kevesebb mint amennyi valójában van?! Fórum kezdőlapján mutat kevesebbet? Mert nálam pontosan látszik (firefox).
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. június 3., vasárnap 9:45 |
|
|
Daníí
|
Az lenne a kérdésem, hogy csak nekem vagy másnak is a fórumon a "pontos idő" mindig egy órával kevesebb mint amennyi valójában van?!
|
2012. június 3., vasárnap 9:18 |
|
|
Daníí
|
Ilcsi N' Robi írta: Sziasztok!
Valamit elállítottam vagy nem állítottam be? Nem tudok képet feltölteni a fórumba. A hozzászólást engedélyezi a rendszer viszont képet nem enged feltölteni. A lehetőséget sem kínálja fel, hogy csatolmány feltöltése.
Köszi a segítséget! Hozzászóláshoz képet nem tudsz feltölteni hanem egyéb képfeltöltő oldalakra kell feltölteni a képet és úgy ide belinkelni (indafotó,képfeltöltés..stb)
|
2012. május 13., vasárnap 19:13 |
|
|