Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Az akváriumaink topicot a naplókkal csak a bejelentkezett regisztrált fórumozók láthatják . Ha nem vagy bejelentkezve a topic láthatatlan , akárcsak a chat . Mint ha nem is létezne ..
2014. augusztus 12., kedd 22:35 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? Ez mikor lesz beélesítve?
_________________ K.Tamás
|
2014. július 31., csütörtök 19:53 |
|
|
Babar
|
Mexx2 írta: Babar írta: Mexx2 írta: Babar írta: papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? Ez miért is lenne jó tulajdonképpen? Több regisztrált embert is vonz, és ha már be van regisztrálva kevés kell és elkezd ő is aktívan jelen lenni. Én itt vagyok És mennyien vannak beregisztrálva és még sem írnak. Én írok még ha hülyeséget is
|
2014. július 29., kedd 8:54 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Babar írta: Mexx2 írta: Babar írta: papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? Ez miért is lenne jó tulajdonképpen? Több regisztrált embert is vonz, és ha már be van regisztrálva kevés kell és elkezd ő is aktívan jelen lenni. Én itt vagyok És mennyien vannak beregisztrálva és még sem írnak.
|
2014. július 29., kedd 5:29 |
|
|
Babar
|
Mexx2 írta: Babar írta: papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? Ez miért is lenne jó tulajdonképpen? Több regisztrált embert is vonz, és ha már be van regisztrálva kevés kell és elkezd ő is aktívan jelen lenni. Én itt vagyok
|
2014. július 28., hétfő 21:20 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Babar írta: papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? Ez miért is lenne jó tulajdonképpen? Több regisztrált embert is vonz, és ha már be van regisztrálva kevés kell és elkezd ő is aktívan jelen lenni.
|
2014. július 28., hétfő 21:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
flotyesz írta: papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? én is ezen a véleményen vagyok! mégpedig azért mert sok olyan okosságot mondanak itt a mesterek amik szerintem csak arra az emberre illetve erre a közösségre tartozik aki be van regisztrálva. Szerintem aki olvasni szeretné annak nem nagy fáradság megosztani azt a saját akváriumát vagy a készülő akváriumát és már láthatja is, de ugyanakkor mi is láthatjuk az ő szerzeményét (alkotását)! üdv mindenkinek Köszi Flóri !
2014. július 28., hétfő 20:32 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? én is ezen a véleményen vagyok! mégpedig azért mert sok olyan okosságot mondanak itt a mesterek amik szerintem csak arra az emberre illetve erre a közösségre tartozik aki be van regisztrálva. Szerintem aki olvasni szeretné annak nem nagy fáradság megosztani azt a saját akváriumát vagy a készülő akváriumát és már láthatja is, de ugyanakkor mi is láthatjuk az ő szerzeményét (alkotását)! üdv mindenkinek
|
2014. július 28., hétfő 19:27 |
|
|
Angol
|
papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? Melyik topicot ?
|
2014. július 28., hétfő 18:53 |
|
|
Babar
|
papó írta: Többen azzal a kérdéssel fordultak hozzám , hogy néhány topic ne legyen csak bejelentkezett fórumozó számára olvasható. Mi a véleményetek ? Ez miért is lenne jó tulajdonképpen?
|
2014. július 28., hétfő 18:13 |
|
|