Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: papó írta: Semmi . Na ,azért ne bagatellizáljuk el a dolgot,odarakták dísznek az én akimat. Azt anno én is odaraktam no és a Zoi aksiját is. Igazság szerint a jobboldali kövek a kompozíciód alján, nem tetszenek nagyon művi módon vannak elhelyezve .
2013. január 11., péntek 20:04 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
papó írta: Semmi . Na ,azért ne bagatellizáljuk el a dolgot,odarakták dísznek az én akimat.
2013. január 11., péntek 19:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Semmi .
2013. január 11., péntek 17:54 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
|
2013. január 11., péntek 17:40 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Gratulálok minden résztvevőnek, és azért minden nemtetszés és "én máshogy csinálnám" ellenére köszönet illeti a szervezőket, amiért Magyarországon lehetővé teszik a növényes akváriumok ilyetén megmérettetését. Nem kis munka ez, lássuk be. És azért a dobogón helyet foglaló akváriumok általában oda is valók. A pontozásból láthatjuk, hogy a zsűritagoknak is eltérő a véleménye. Valaki előrébb gondol egy akváriumot, valakinek egy másik jobban tetszik. Pont mint itt nekünk. Nekem az az érzésem támadt, hogy idén elmaradtak az eget rengető munkák. Viszont sokkal szorosabbnak látom a mezőnyt. Szinte mindegyik akváriumot szívesen látnám otthon. Egészségesek a növények, és jó kondícióban vannak. "Ezt már szeretem" - ahogy a Csupasz pisztolyban is elhangzott A helyezetteknek külön gratula, továbbá had emeljek ki még néhány alkotót, akinek a többinél is jobban tetszett az akváriuma: Tibicuk, Istvanfazekas, Nagy Nikolett Érdekes, hogy az élmezőnyben mennyi hölgy szerepel. Pedig arányaiban jóval kevesebben űzik ezt a "sportot". Végül, de nem utolsó sorban Bálint! Köszi az elismerő szavakat!
|
2012. december 12., szerda 21:32 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Úgy látom csak értitek a lényeget!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. december 10., hétfő 21:14 |
|
|
Tamás
|
Gratulálok minden résztvevőnek. Az akváriumok elbírálása nagyon visszatetsző néhány esetben . Megjegyzem , nem volt még időm tüzetesen elemezni a pontozást. Ez azon "kertészek " számára megalázó kik igazán kitettek magukért.
Tisztán kivehető , hogy ez a verseny a GA. házi versenye . Nincs ezzel semmi probléma , de akkor ezt így is kellene hirdetni.
|
2012. december 10., hétfő 17:40 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: Véleményem szerint ez nem Hungarian Aquascaping Contest hanem Greeaqua Aquascaping Contest. Ott a pont! Bizony!
|
2012. december 9., vasárnap 20:23 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Véleményem szerint ez nem Hungarian Aquascaping Contest hanem Greeaqua Aquascaping Contest. Ott a pont!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. december 9., vasárnap 20:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Varga Attila ötödik helye -.számomra -kérdéses. Akvakertészkedés lenne a verseny vagy mi a fene... Nagyon helytálló , de akkor a helyezés ??: "Ez a növényválasztás megkívánta volna a Co2 jelenlétét. A gyér moha és ritka páfrány miatt nincs egészséges hangulata az egyébként remekül kitalált kompozíciónak.
— Farkas Balázs,"
2012. december 9., vasárnap 20:18 |
|
|