|
|
|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 17:39
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Igen de ha elolvasod a nyitót én épp a ragasztás algásodás viszonyát keresem. Amire már nagyjából válaszoltak is a Kollégák. De ha zavar a két topic akkor csinálj egy közöset belőle. Például ilyen címmel: "Mohák rögzítése, ragasztása" Jó munkát!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 3., vasárnap 11:42 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ K.Tamás
|
2016. január 3., vasárnap 11:38 |
|
|
friz74
|
Én eddig csak riccardia-t ragasztottam de ahogy JANNUS kollégának, nekem is az a tapasztalatom, hogy ahová pici pötty jutott, oot nincs gond, de ahol több sikerült, ott megégett a moha. Nehezebben is tért magához és algásodott.
|
2016. január 3., vasárnap 8:09 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Anno sokat ragasztottam mohát olcsó 100-as bol vett zselés ragasztóval, ragasztottam villow mosst, riccát, richardiát, karimohát, fissit stb..A tapasztalat nálam is az volt hogy " megégeti" megsárgítja a mohát, így nagyon pici tűhegynyi adagokkal kell dolgozni és akkor nincs vész. Meglepő módon a richardia nagyon bírta a ragasztást, sőt töpször leszedtem a dekorrol és a ragasztón a nem látható részeirből újraéledt. Ha kis részen, csak " helyben tartás véget" érdemes szerintem használni. A legtermészetesebb hatást szerintem még mindig a hálós kötözős illetve emers indítás hoz.
|
2016. január 3., vasárnap 1:47 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A minap sikerült ilyen ragacshoz hozzá jutnom. Tapasztalatom még nincs a témában de az egyik topicban ezt írta a Mester: http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/vizmosas-t1426-30.html#p58959Nektek mi a véleményetek a moha ragacsolásáról?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 2., szombat 23:08 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|