Nem is rossz ! Ez amit én csináltam, ennek akkora a membránja, mint egy 10 forintos. Ha ezt veszed alapul, akkor már érzékelhető ez mennyire porlaszt.
Hát igen, ezért is írtam a nyitó postban, hogy: "Versenyezni nem tud Killer kerámia difijével, cserébe egyszerűbben összedobható." Most élesztőssel nyomatom, és ez egy fokkal jobb, mint a porlasztókő, de ennyi. Csak azért dobtam be a közösbe, mert 5 perc alatt összedobható akár vész esetén is, meg igazándiból szerintem mindenkinek megvan otthon hozzá a kellő alapanyaga.
Javítottam a videót, privátra volt állítva. Úgy néz ki, hogy megoldódni látszik a tűszelep problémám, sikerült megszerelnem a mostanit elvileg, csak egy kis tesztelés kell neki, de most perpillanat az ágyat nyomom betegen. :/ Két hétig még elpöfög az a töltet, addig úgyse nagyon piszkálom.
Most már csak nevet kell adnod a difinek .. Jobbulást.
Javítottam a videót, privátra volt állítva. Úgy néz ki, hogy megoldódni látszik a tűszelep problémám, sikerült megszerelnem a mostanit elvileg, csak egy kis tesztelés kell neki, de most perpillanat az ágyat nyomom betegen. :/ Két hétig még elpöfög az a töltet, addig úgyse nagyon piszkálom.
Ma cseréltem töltetet az élesztősben (készül a citromsavas közben ) és kicsit tuningoltam a difin: Egyel több vattakorong került a kicsit hosszabbra hagyott gumicsőbe. Az eredmény:
Az a lényeg , hogy "csepeg " egy kis CO2 a növényeknek. Mi a híja a citromosnak ?
Csepeg bizony! Beindult az élesztő és esete már jött a co2 kb 30 bpm-el. Mindenféle elfogultság nélkül azt kell mondanom, hogy megérte összerakni ezt a kis difit, mert kitűnően porlaszt. Nyilván nem veszi fel a versenyt egy sokezerbe kerülő minőségi kerámia difivel, de szerintem az e-bay-es verzióknál jobb - ha már szebb nem lehet... Szép apró bubikat csinál, amiket egészen az átellenes sarokig elvisz az áramlás, szóval ezzel a részével elégedett vagyok.
S, hogy mi híja a citromosnak? Pár apróságot kell még beszereznem (Y elosztó, porlasztókő, kb egy méternyi co2 cső, mert most van benne toldásként sima levegő cső), a mérőóra csatlakozását kell szivárgás mentessé tennem és egy tűszelepet be kell szereznem, mert amit itthon találtam az sajnos hibás és ereszt valahol. Jah és persze a töltetet is meg kell még vennem. Csak idő kérdése és meglesznek.
2013. szeptember 17., kedd 6:27
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Egy kicsit módosítottam a difin, 10 ml-es fecskendőre váltottam, és csináltam hozzá egy u alakú csatlakozót, hogy könnyebb legyen használni. Összeraktam egy zselés, élesztős reaktort, amíg nem készül el a citromsavas rendszer és betettem ezt a csodálatos szerkentyűt az akiba. Egyelőre várom, hogy legyen elég magas nyomás, addig is egy fecskendővel nyomtam bele egy kis levegőt. Szuper kis beépített bubiszámlálója is van. :p Hát, ezt tudja:
A porlasztókő és a kerámia difi közé egy köztes megoldás.
Az a lényeg , hogy "csepeg " egy kis CO2 a növényeknek. Mi a híja a citromosnak ?
Egy kicsit módosítottam a difin, 10 ml-es fecskendőre váltottam, és csináltam hozzá egy u alakú csatlakozót, hogy könnyebb legyen használni. Összeraktam egy zselés, élesztős reaktort, amíg nem készül el a citromsavas rendszer és betettem ezt a csodálatos szerkentyűt az akiba. Egyelőre várom, hogy legyen elég magas nyomás, addig is egy fecskendővel nyomtam bele egy kis levegőt. Szuper kis beépített bubiszámlálója is van. :p Hát, ezt tudja:
A porlasztókő és a kerámia difi közé egy köztes megoldás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Molroth 2013. szeptember 16., hétfő 18:22-kor.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.