|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:42
|
Szerző |
Üzenet |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
papó írta: novenyesakvariumok írta: Sziasztok, a következő képpel szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag 2015-t kívánni! A mondanivalóm 2015-re: Soha ne felejtsétek, honnan jöttetek, tiszteljétek a múltat, a gyökereiteket! Ennek ellenére figyelmeteket a folyamatos fejlődésre összpontosítsátok. Merjetek nagyot álmodni! Az első kép az első akváriumomról. Saját(apukám)ragasztás, 6-os üveg, 80 liter, energiatakarékos izzóval világítás(7 Watt), Aquael (300Liter/óra) szűrés, kvarchomok, valiznériák, almacsiga, aranyhalak. (párizsival is etettem őket, nagyon szerették...) Ekkor 13 éves voltam, 1997-t írtunk.... 1997 ben 1 éves volt az Aqua -el cég . Zalaegerszegen csak azt lehetett vmi miatt kapni orultem, hogy volt mit kapni, eleg sokba kerult, (3 ezer koruli summara emlekszem) apukamek nem nagyon akartak megvenni:-) meg valahol meg is van szerintem.
|
2015. január 5., hétfő 21:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
novenyesakvariumok írta: Sziasztok, a következő képpel szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag 2015-t kívánni! A mondanivalóm 2015-re: Soha ne felejtsétek, honnan jöttetek, tiszteljétek a múltat, a gyökereiteket! Ennek ellenére figyelmeteket a folyamatos fejlődésre összpontosítsátok. Merjetek nagyot álmodni! Az első kép az első akváriumomról. Saját(apukám)ragasztás, 6-os üveg, 80 liter, energiatakarékos izzóval világítás(7 Watt), Aquael (300Liter/óra) szűrés, kvarchomok, valiznériák, almacsiga, aranyhalak. (párizsival is etettem őket, nagyon szerették...) Ekkor 13 éves voltam, 1997-t írtunk.... 1997 ben 1 éves volt az Aqua -el cég .
2015. január 5., hétfő 19:27 |
|
|
novenyesakvariumok
|
Sziasztok, a következő képpel szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag 2015-t kívánni! A mondanivalóm 2015-re: Soha ne felejtsétek, honnan jöttetek, tiszteljétek a múltat, a gyökereiteket! Ennek ellenére figyelmeteket a folyamatos fejlődésre összpontosítsátok. Merjetek nagyot álmodni! Az első kép az első akváriumomról. Saját(apukám)ragasztás, 6-os üveg, 80 liter, energiatakarékos izzóval világítás(7 Watt), Aquael (300Liter/óra) szűrés, kvarchomok, valiznériák, almacsiga, aranyhalak. (párizsival is etettem őket, nagyon szerették...) Ekkor 13 éves voltam, 1997-t írtunk....
|
2015. január 5., hétfő 12:22 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hirtelen milyen nagylelkű lettél. Szerintem mióta itt vagy azóta nem tettél fel ennyi képet. Jó kis holland lenne belőle, a háttérnek való megvan.
_________________ K.Tamás
|
2014. december 18., csütörtök 22:30 |
|
|
novenyesakvariumok
|
|
2014. december 18., csütörtök 22:22 |
|
|
novenyesakvariumok
|
zoi írta: Ezt eddig nem is láttam. Tényleg szép kert. Az ollót én is elfogadnám. De hogy-hogy nem ADA???? hehe:-) en pont ugy nezek ki, mint aki ADA ollot akar venni... amugy a dontes egyszeru volt. ada ollo 119,99eur, borneo wild 69,99eur
|
2014. december 18., csütörtök 14:38 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Ezt eddig nem is láttam. Tényleg szép kert. Az ollót én is elfogadnám. De hogy-hogy nem ADA????
|
2014. december 18., csütörtök 11:33 |
|
|
novenyesakvariumok
|
zsotyi írta: Jó kis növényhízlalda... Azért ha ollót fogsz és formára is dolgozol kicsit,nyugodtan beküldheted Papónak.... ápá: Örülök,hogy ilyen alacsony szintekkel dolgozol.A fonalasodást az alacsony nitrátnak tudod be.Honnan a tudomány e téren? Alacsony Kh esetleg nem jöhet szóba? szia, elvileg szoba johet, bar nem hiszem, h az a baj. egy nyiras tenyleg raferne, foleg h kaptam egy uj ollot
|
2014. december 18., csütörtök 6:05 |
|
|
zsotyi
|
Jó kis növényhízlalda... Azért ha ollót fogsz és formára is dolgozol kicsit,nyugodtan beküldheted Papónak.... Örülök,hogy ilyen alacsony szintekkel dolgozol.A fonalasodást az alacsony nitrátnak tudod be.Honnan a tudomány e téren? Alacsony Kh esetleg nem jöhet szóba?
_________________ ,
|
2014. december 16., kedd 20:57 |
|
|
novenyesakvariumok
|
szia, a verseny szamomra nem fontos, mivel az akvarium nem szep, csupan novenynevelde, homokozo, ahol tapokkal tudok jatszani az uj tapozas ugy nez ki mukodik, kis fonalalgam van, de az az alacsony nitratnak tudhato be. az uj otletem az, hogy az hogy nem szamit, hogy melyik anyagbol mennyi van, hanem az egymashoz valo aranyaik stimmeljenek. Ez regen is letezett N-P aranyrol regota beszelnek, ezt kicsit kiegeszitettem, jelenleg az NO3-PO4-K-Mg aranyokra figyelek.
|
2014. december 15., hétfő 21:32 |
|
|