Nemtudom, szerintem ezt ahova egyszer befeszkelte magat onnan nem lehet ezt teljesen kiirtani, mert ez a rothadas/bomlas miat van. Az a sotetbarna lotyi amit egyszer nekem kuldtel erre ugy vettem eszre hogy nem sokat er. Atmeneti tuneti kezelesnek jo csak legfeljebb. Viszont nagyon besargitja a vizet ami egy novenyesben nem igazan esztetikus. Igy hat nem marad mas valasztasom mint a fogkefe.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Teljeen kiírtani a talajból talán tényleg lehetetlen , de ha visszaszorul az már jó. Amit küldtem ,azzal tüntetem el én is ha előjön. Igaz , úgy használom , hogy leállítom a szűrést vagy 20 percre és direkt az algára nyomom egy fecskendővel a szert. Mivel a víznél egy kicsit nehezebb, ezért nem oszlik azonnal szét az akváriumban , hanem ráterül az algára. Max 3 kezelés elég szokott lenni , de legtöbbször egy -két kezelés után eltűnik.
Nemtudom, szerintem ezt ahova egyszer befeszkelte magat onnan nem lehet ezt teljesen kiirtani, mert ez a rothadas/bomlas miat van. Az a sotetbarna lotyi amit egyszer nekem kuldtel erre ugy vettem eszre hogy nem sokat er. Atmeneti tuneti kezelesnek jo csak legfeljebb. Viszont nagyon besargitja a vizet ami egy novenyesben nem igazan esztetikus. Igy hat nem marad mas valasztasom mint a fogkefe.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
2013. december 2., hétfő 10:54
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.