Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: Basszus,tudom már mit akartam még venni ...kötözőt Hmm.....az unokám menyasszonya elvette az eszünket
2013. június 8., szombat 13:55 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Basszus,tudom már mit akartam még venni ...kötözőt
|
2013. június 8., szombat 13:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Icepeak írta: Tapasztalataim alapján nem vagyok valami jó moha kötöző! Történt ugyanis , hogy az öklömnyi nagy riccia bokrom felszakadt. Vagy elrágták a rákok vagy csak simán feladta a cérna , de a lényeg , hogy ma már a felszínen úszott az egész bokor. Nem is lett volna ez probléma ha 1 héttel ezelőtt történik , de hát mit ad az isten most mikor a kicsi rákok 90% benne "nyaral" . Kicsit keményebb módszerhez folyamodtam. Szúnyogháló kipárnázva ricciával majd követ belerak a vége elköt és kész is. Így most legalább sikerül bedúsítani a hátsó falat. Lesz mégnagyobb bújkáló a rákok örömére. Az üveg hátsó fala előtt 1cm-re 4 adag riccia van bebugyolálva. Érdekes lesz mikor nekiindul Az "újraültetésnél" a mohából 11db kicsi rákot mentettem meg... Rajtuk kívül is volt 2-3db az akvában! Gabibá van bent a boltban Marsilea hirsuta? Előtérnek jó lenne és mögötte lenne a riccia. Netán ug? Hmm... van a boltban fillérekért kötöző háló , ami soha nem megy tönkre. Félő , hogy a szúnyoghálóba belerohad a moha egy része és jön a bomlástermék.... Mindhárom növény kapható jelenleg a boltban.
2013. június 6., csütörtök 18:43 |
|
|
Icepeak
|
Tapasztalataim alapján nem vagyok valami jó moha kötöző! Történt ugyanis , hogy az öklömnyi nagy riccia bokrom felszakadt. Vagy elrágták a rákok vagy csak simán feladta a cérna , de a lényeg , hogy ma már a felszínen úszott az egész bokor. Nem is lett volna ez probléma ha 1 héttel ezelőtt történik , de hát mit ad az isten most mikor a kicsi rákok 90% benne "nyaral" . Kicsit keményebb módszerhez folyamodtam. Szúnyogháló kipárnázva ricciával majd követ belerak a vége elköt és kész is. Így most legalább sikerül bedúsítani a hátsó falat. Lesz mégnagyobb bújkáló a rákok örömére. Az üveg hátsó fala előtt 1cm-re 4 adag riccia van bebugyolálva. Érdekes lesz mikor nekiindul Az "újraültetésnél" a mohából 11db kicsi rákot mentettem meg... Rajtuk kívül is volt 2-3db az akvában! Gabibá van bent a boltban Marsilea hirsuta? Előtérnek jó lenne és mögötte lenne a riccia. Netán ug?
2013. június 6., csütörtök 16:25 |
|
|
Icepeak
|
stevbig írta: Gratulálok az új jövevényekhez ! Köszi:) Már megvan az 5. is!!! kmhh 8...
2013. június 2., vasárnap 17:49 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gratulálok az új jövevényekhez !
|
2013. június 2., vasárnap 17:04 |
|
|
Icepeak
|
Gondolotam felhozom a normális fényképezőt lekapom a kicsit hátha jobb lesz , de nem. Annyira kicsi volt ,hogy egyszerűen nem tudtam lekapni normálisan. Na mind1 , helyette találtam egy másik kicsit crs by MolMat1013, on Flickr litle crs by MolMat1013, on Flickr A kicsire nagyon figyelek Atti!!! Ha átmásznak ezen akkor abbahagyom az akvarizálást Csatolmány: IMG_0428[1].JPG
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. június 2., vasárnap 16:28 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Vigyázz,nehogy beszívja őket a szürő!
|
2013. június 2., vasárnap 16:09 |
|
|
Icepeak
|
Miután kitakarítottam az akvát és vizet cseréltem , adtam a garniknak enni. Egy hete kapnak már +Shirakura Chi Ebi-t. Ennek az oka , h nem tudom mikor kelnek ki a peték és biztos ami biztos adtam nekik ezt is. Elkezdtem fotózni mikor a stau levelén egy nagyon apró kis crs-t láttam Többet nem találtam gondolom elbújtak vagy nem keltek még ki
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. június 2., vasárnap 15:45 |
|
|
Icepeak
|
asera írta: Kb.hány purgyét számolsz alatta? Szerinted meg lehet számolni?:D Tele van
2013. június 1., szombat 12:03 |
|
|