Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
papó írta: edo írta: Sajnos elkezdet barnulni a HC. 1 hetes. Nem tudom mit csináljak. Nem kell kétségbe essél. Egy csipesszel nagyon óvatosan szedd ki a elpusztult csomókat a többit ne bántsd. A többi helyen már elindult a HC. Vízfrissítés én nitrivec. Nem látom az áramlást pedig jó lenne , hiszen valami okozza , hogy pont a nagy kőnél kezdett pusztulni. A befolyót teljesen állítsd a víz felszíne felé . Még valami ... nem tudom mit és mennyit adagolsz az akváriumba
2013. július 19., péntek 21:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
edo írta: Sajnos elkezdet barnulni a HC. 1 hetes. Nem tudom mit csináljak. Nem kell kétségbe essél. Egy csipesszel nagyon óvatosan szedd ki a elpusztult csomókat a többit ne bántsd. A többi helyen már elindult a HC. Vízfrissítés én nitrivec. Nem látom az áramlást pedig jó lenne , hiszen valami okozza , hogy pont a nagy kőnél kezdett pusztulni. A befolyót teljesen állítsd a víz felszíne felé .
2013. július 19., péntek 19:37 |
|
|
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Sajnos elkezdet barnulni a HC. 1 hetes. Nem tudom mit csináljak.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. július 19., péntek 19:10 |
|
|
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Köszi mindenkinek. Remélem sikerrel járok. Ozmó vízet megpróbálok szerezni.
|
2013. július 15., hétfő 18:55 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Egész jó lett az elrendezés, pedig nehéz műfaj az iwagumi!!
|
2013. július 15., hétfő 18:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tetszik a látvány ! Reméljük így marad . Nagyon kellene a lágy víz
2013. július 15., hétfő 17:55 |
|
|
Icepeak
|
A tápozás jó! Ezen ne változtass. Idővel mikor mindenhol már növény lesz 1 picit lehet rajta emelni , de addig felesleges. A co2 27literre soknak találom , de ha a dc szép lime zöld akkor használd így, de már átmegy egy picit is sárgába akkor vegyél vissza. Köztudott ,hogy a cuba imádja a co2-t! Lágy víz ennél a növénynél nélkülözhetetlen. Mindenféleképpen szerezz be egy készüléket , vagy vegyél ozmó vizet. Ha erre nincs lehetőséged akkor a lágyvíz is megoldás lehet illetve a desztvíz is! És a kép amiről beszélek:)
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. július 15., hétfő 16:03 |
|
|
edo
|
Icepeak írta: A cubát nagyon szépen szétszedted! 1picit lentebb nyomhattad volna , de így se lesz gond. Technikai háttér ehez a növényhez tökéletes. Ahogy látom megkap mindent. Tápozás mivel , hogy és mennyit? Co2 bubi/s ? Ozmó vizet használsz? A cuba kívánja a lágy vizet. Mindenféleképpen használj 2/3 ozmót és 1/3 csapvizet. Ha tudsz éjjel levegőztess , sokat javít új setupnál! Kb 3hét és kész gyepednek kell lennie! Sok sikert! ui.: Ha gondolod van egy törött üveg befolyóm ingyen és bérmentve csak érte kell jönni (Józsa). Ami most van a befolyó végén nem segít semmit , csak az esztétikát rombolja Tegyél egy fekete hátteret sokat fog dobni rajta:) Micro, macro napi 1ml. CO2 1bubi/ mp. Ozmó vízet nem használok, csak kezelt csapvízet.
|
2013. július 15., hétfő 15:51 |
|
|
Icepeak
|
A cubát nagyon szépen szétszedted! 1picit lentebb nyomhattad volna , de így se lesz gond. Technikai háttér ehez a növényhez tökéletes. Ahogy látom megkap mindent. Tápozás mivel , hogy és mennyit? Co2 bubi/s ? Ozmó vizet használsz? A cuba kívánja a lágy vizet. Mindenféleképpen használj 2/3 ozmót és 1/3 csapvizet. Ha tudsz éjjel levegőztess , sokat javít új setupnál! Kb 3hét és kész gyepednek kell lennie! Sok sikert! ui.: Ha gondolod van egy törött üveg befolyóm ingyen és bérmentve csak érte kell jönni (Józsa). Ami most van a befolyó végén nem segít semmit , csak az esztétikát rombolja Tegyél egy fekete hátteret sokat fog dobni rajta:)
2013. július 15., hétfő 15:36 |
|
|
edo
|
|
2013. július 15., hétfő 15:25 |
|
|