Szia, köszi a tanácsokat.
papó írta:
Az anci meg fogja enni sok növény levelét .-
Sok növény tartható ancival de minden széleslevelü nöüvénynek elvékonyítja a levelét
A Echinodorus bleheri t fogja kezdeni aztán jön a többi.
Két icipici anci van egyenlőre, de nem vettem észre eddig hogy a növényekből falatoznának, de figyelem őket, ha rajtakapom vagy nyomát látom hasonlónak mennek külön akiba
papó írta:
A Betta a garnélákat tizedeli meg .
Gyönyörű szép nagy RedCherry garnikat eddig nem bántotta, de hasonlóan jár ő is mint az ancik ha rajta kapom a dézsmáláson. De szerencsére van RC garniból egy tenyészetem amiből pótolni tudnám ha elkezdenének fogyatkozni.
papó írta:
Az Easy Life EasyCarbo mindennapi adagolása sok növénynek árt .
Kifejtenéd kérlek? Érdekelne, hogy milyen hátrányai vannak az általam használt napi 2ml es dózisnak.
papó írta:
A Valisneria napjai meg vannak számlálva ..
Hmmm a valisneria úgy nő és sokasodik mint a gomba. Kíváncsiságból ez is érdekelne miért látod így.
papó írta:
A Seachem Purigen 100ml kiszedi a nitrátod java részét és mivel az akvárium alacsony fénnyel müködik a rendszeres macro adagolása miatt tele leszel algával >> foszfát szint emelkedése >> Refield arány borulása..
Folyamatosan figyelem az aki változásait, mihelyst algásodás beindul rámérek a vízparaméterekre és igyekszem az okát megtalálni. De sztem a purigen igen hasznos kémiai szűrőanyag, csak ajánlani tudom mindenkinek, eddig csak pozitív véleményem van róla.
papó írta:
Mivel nincs CO 2 ennyi hal mellett felesleges a plusz áramlás , hiszen a kevés co2 hamarabb távozik.
Ennyi fénnyel is tudsz szép akváriumot működtetni -még növényest is -mindenképpen tegyél a fénycsövekre reflektorokat - de törekednék valami CO2 adagoló beüzemelésére..
Lásd az alábbi ajánlást.
Gondolkodom rajta
a plusz áramlást egy ideje szüneteltetem.
Köszi papó a tartalmas hozzászólást, várom válaszod!
novenyesakvariumok írta:
Huhh baratom, ez elegge bukonak nez ki ebben a felallasban...
Szia, kifejtenéd kérlek, mire is gondolsz?