Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:53

Hozzászólás a témához  [ 21 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
 Flaming June 
Szerző Üzenet

Azt a bettyárját! Remelém az akit azért nem kellett szétdarabolni hogy kiférjen! :lol:

2013. január 6., vasárnap 9:48

Kalap megemel-fej megbiccent-kalap visszatesz

http://borosgabor.blogspot.de/
http://www.flickr.com/photos/borosgabor1984

2013. január 5., szombat 18:28
Profil Honlap
Barkács Szaki

:ezkesz: durva :ezkesz:

2013. január 5., szombat 18:23
Adminisztrátor

Azt a fát egyben kellene eladnod :D
Készen is van egy egy akvárium.

2013. január 5., szombat 17:36

Na kérem, ez a nap is elérkezett. Szét lett kapva az aki (sőt elárulom, már dübörög az új setup is :D ...de annak nyitok majd egy új naplót ).

Már terveztem, hogy új év környékén indítok majd egy új layoutot(csak mindig csúszott valamiért), így az utóbbi 1.5-2 hónapban már nem cseréltem vizet, csak visszavettem a tápozást kb. az 1/3-ára. A DRAK tápok így sem okoztak csalódást és nem semmi kis dzsungel vette át a hatalmat az akvárium felett...elég, ha annyit mondok, hogy az aki felett 35-40cm-re álló HQI alatt, alig bírtam kifordítani az egybenőtt növény-fa-szikla szigetet :)

Emlékül még gyorsan lőttem pár képet a növényzetről, aztán szépen elkerült a "gazrengeteg" barátokhoz, ismerősökhöz, de még lányom sulijába is jut majd két szép, benövesztett gyökér. Csak azon lepődtem meg ez mind, hogy fért el 70L-ben...pff :D
Kép

2013. január 5., szombat 17:29
Adminisztrátor

A facen már volt alkalmam megnézni a kis dzsungeled... Itt is lájkolom... :pápá: :pápá: :pápá:
A növények magukért beszélnek... :D :D

2012. október 20., szombat 21:59

wágner úr írta:
"A következő sorok tudom, hogy keményen marketingszagúak lesznek, de higgyétek el nem annak szánom(meg szerintem szükség sem nagyon lesz rá, mert a képek úgyis önmagukért beszélnek)."
Mindkét megállapításod igaz :D

Jó a meglátás, nem is állítottam, hogy nincs benne semmi marketing, a "nem annak szánom" kijelentés a kemény jelzőre vonatkozik. Miután Zolival már nem csak hobbiként űzzük a sportot ezért úgy gondolom, hogy egy kis reklám néha nem árt. Különben is, honnét tudja a tisztelt "sportoló", hogy miből lesz a cserebogár, ha azt időnként nem kötjük az orrára :hogyis?: .

Egy másik fontos dolog(szerintem), hogy kétféle marketing létezik. Az egyik az, ami tele van jól csengő, magasröptű, de mindenféle tartalmat és tényt nélkülöző blablával és ha lehet, akkor a szunyókáló nagyit is eladnánk vele a hintaszékből. A másik, ahol a kijelentések tényeken, eredményeken, ne adj Isten saját tapasztalatokon alapulnak - azt már nem is merem megkockáztatni, hogy esetleg egy kicsi hozzáértés is van a háttérben.
Szeretném azt hinni, hogy én(mi) inkább ezen utóbbi "szendvicsember" kategóriába tartozunk a nagyérdemű szemében...ha nem így van, az már bizony baj.

Fenti sorokat mindenféle cinikusságot, bántódottságot mellőzve, csupán jelzés értékűnek szántam, hogy eddig sem mások erkölcstelen lehúzásával kerestük a kenyerünket és ehhez a továbbiakban is tartani fogjuk magunkat.

De, hogy egy kis marketing is jusson az "önmarketing" végére:

A DRAK tápok jók és ez tény, nem csupán marketing! :D :pápá:

2012. október 18., csütörtök 1:44

zeppelin írta:
Icepeak írta:
NAgyon szép. Van benne egy két furcsa dolog:D(persze jó értelemben!) A blyxát elnézve nagyon jól érzi magát sötétbe. Hát enged meg ,hogy gratuláljak!

Az a sötét az igen relatív lehet , hiszen ha jól tudom HQI van az aksi fölött.

Bizony, 70W HQI a bruttó 73L felett(átlag 25-30cm vízoszlop), úgyhogy kapnak fotont a növények rendesen :ostor: .

2012. október 17., szerda 23:51

Icepeak írta:
NAgyon szép. Van benne egy két furcsa dolog:D(persze jó értelemben!) A blyxát elnézve nagyon jól érzi magát sötétbe. Hát enged meg ,hogy gratuláljak!

Szia!

Köszi a gratulációt, bár ez nem igazán az én érdemem, csak hagytam az egészet "gazosodni", a többit pedig az idő megoldotta :) . Viszont a "furcsa dolgokra" kíváncsi lennék akár jó, akár rossz értelemben. Bírom én a kritikát, csak nem szeretem :lol: Viccet félretéve, nyugodtan jöhetnek az észrevételek...ha csak jó véleményt akarnék hallani az akiról, akkor AGA-ra sem küldtem volna be, fog ez ott is kapni hideget-meleget ;)

2012. október 17., szerda 23:44

N-emy írta:
N-dee, hát ez valami eszméletlenül király .
Komolyan mondom tökre feldobta az estém a képek nézegetése(még jó hogy nagyban is nézhető volt), ezek a színek :shock:

Szia N-emy!

Örülök, hogy ennyire tetszik. Mostanában én is többet lazulok esténként az aki mellett(valahogy késztet rá :lol: ) és csak bambulok, hogy ok ez zöld...de milyen zöld...az meg vöröses, de milyen vöröses. Szóval most érkezett el nálam azon ritka pillanatok egyike, amikor nagyjából meg vagyok elégedve az akim látványával...legalábbis színügyileg :geek: .

2012. október 17., szerda 23:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 21 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő