|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:29
|
Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: A vöröshöz a vörös is megy tehát akár manado is lehet a talaj. Az előtérre értettem, csak elírtam... bocsi. A vörösben eddig nem is gondolkodtam... De elképzelem majd vhogy Oda nem terveztem ültetni, max pár mohás követ raknék.
|
2013. október 23., szerda 20:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A vöröshöz a vörös is megy tehát akár manado is lehet a talaj.
2013. október 23., szerda 20:09 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: stevo írta: papó írta: Nem tudom .. kicsit tömörnek tűnik. Benövényesítve ez azért lazulni fog, szerintem. Arra mentem rá, hogy egy egész hegyvonulatot alakítsak ki. Ha beteszed a talajt teljesen más lesz és hagynod kellene a növényeknek is helyet. Nem hiszem hogy a moha önmagában kielégítene... Pedig főleg mohát gondoltam a repedésekbe, illetve 1-2 résbe. Amúgy van 2-3 nagyobb rész, ahova lehet komolyabban is ültetni oda vmi fűfélét gondoltam, talán mini parvula, illetve a jobb sarokba acicularist a nagy kő mögé. Nagy dilemma megint a talaj... a sziklák elő milyen színű illene?! Tanácstalan vagyok...
|
2013. október 23., szerda 19:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
stevo írta: papó írta: Nem tudom .. kicsit tömörnek tűnik. Benövényesítve ez azért lazulni fog, szerintem. Arra mentem rá, hogy egy egész hegyvonulatot alakítsak ki. Ha beteszed a talajt teljesen más lesz és hagynod kellene a növényeknek is helyet. Nem hiszem hogy a moha önmagában kielégítene...
2013. október 23., szerda 19:50 |
|
|
stevo
|
papó írta: Nem tudom .. kicsit tömörnek tűnik. Benövényesítve ez azért lazulni fog, szerintem. Arra mentem rá, hogy egy egész hegyvonulatot alakítsak ki.
|
2013. október 23., szerda 19:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem tudom .. kicsit tömörnek tűnik.
2013. október 23., szerda 19:40 |
|
|
stevo
|
Tegnap előkaptam a régi szétkarcolt de méretekben hasonló aksimat, és elkezdtem pakolni a lávaköveket benne, egy kb. 10-20 perces legózás után ránéztem, és tetszett! Az ott kialakított kép csak 1-2 részletben változott csak. Az eredeti üveget kipucoltam és egy alapos kimenekítés után a lakóktól is megszabadultam. Indulhatott az újrakezés... amivel leginkább csak sodródtam, hogy milyen lesz még én se tudtam, de már kezd kialakulni a kép. Semmit sem bíztam a véletlenre, így a másik aksiban kialakult képet nemcsak befényképeztem, hanem meg is jelöltem a köveket egyesével a könnyebb azonosíthatóság végett: A tükröződésért mea culpa, nem volt időm megvárni a sötétedést... v2.0 - Layout test 20131023 by [stevo], on Flickr De beszéljenek inkább a képek, az eredeti helyen felöltve: Szemből v2.0 - Frontview 20131023 by [stevo], on Flickr Balról v2.0 - Left sideview 20131023 by [stevo], on Flickr Jobbról v2.0 - Right sideview 20131023 by [stevo], on Flickr
|
2013. október 23., szerda 19:14 |
|
|
stevo
|
papó írta: stevo írta: Az aksi befejezte a pályafutását, ma szétkaptam, mint hülyegyerek a mesekönyvet. Mi lesz helyette?! Megmondom őszintén nem tudom, rengeteg ötletem van, amit jó lenne, megvalósítani. Stay tuned. Egy búcsú képed nincs ? Csak hogy lerójuk kegyeletünket ... Hát... őőőh... nincs... már régóta csak vegetál, így talán jobb megőrizni, úgy, ahogy a régebbi képeken látszik.
|
2013. október 20., vasárnap 14:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
stevo írta: Az aksi befejezte a pályafutását, ma szétkaptam, mint hülyegyerek a mesekönyvet. Mi lesz helyette?! Megmondom őszintén nem tudom, rengeteg ötletem van, amit jó lenne, megvalósítani. Stay tuned. Egy búcsú képed nincs ? Csak hogy lerójuk kegyeletünket ...
2013. október 20., vasárnap 14:28 |
|
|
stevo
|
Az aksi befejezte a pályafutását, ma szétkaptam, mint hülyegyerek a mesekönyvet. Mi lesz helyette?! Megmondom őszintén nem tudom, rengeteg ötletem van, amit jó lenne, megvalósítani. Stay tuned.
|
2013. október 20., vasárnap 14:12 |
|
|