|
Pontos idő: 2024. november 17., vasárnap 8:37
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Néma gyereknek az anyja sem . A héten dobtam ki egy garniturát ami csak törött volt és kicseréltük egy vevőnek.
2013. december 22., vasárnap 21:37 |
|
|
patzu
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 21:02 Hozzászólások: 127
|
papó írta: patzu írta: zsotyi írta: Úgy őszintén,csak okulásképp: hetente hány óra a kocka körüli jógi gyakorlat? Csak,hogy tudjam mennyivel kevesebbet kell aludjak.... Általában szombat délelőtt tisztogatás, vízcsere, kb. 1-1,5 óra. Ha nyírok is akkor kb. 3 óra. Nem annyira a nyírás mint a nyesedék kihalászása tart több ideig. Ma ellenben a tetratec szűrőmmel szenvedtem, mert bármit javítok már az adapteren hol itt, hol ott ereszt. ...és nem az o gyűrűknél hanem az adapter belsejében ahol a forgó csőadapter tömítése van. Szóval a napi tápozást, etetést leszámítva, heti max. 3 óra. Azt hiszem ez nem sok, időben, de sok türelem kell abban a 3 órában! Persze a jógagyakorlatokat napi szinten végzem, hogy szombatra a megfelelő állapotba hozzam magamat! A keres -kinálban megérné keresni rossz adaptert a szűrödhöz , hiszen van aki azért cseréli , mert szokás szerint eltörte. A tömítések meg jók lennének a tiedbe. Az az igazság, hogy az adapter belső háza ahol ezek a forgó csőcsonkok helyezkednek el, 4 kis csavarral vannak összerögzítve és már az egyik oldalon szétmálott a csavar műanyag "háza" , a csavarok nem szorítják össze a házat, szóval ócska már az egész. Tul.képpen már nem kellene evvel a szűrővel foglalkoznom, mert ugye lassan elkészül a rozsdamentes, de most hirtelen meg kell oldanom mert eléggé szivárog. Ezért gondoltam veszek egy ilyen adaptert, remélem kapok itt holnap, nem szeretnék árvizet itthon, sem szűrő-leállást és "nano halált".
|
2013. december 22., vasárnap 21:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
patzu írta: zsotyi írta: Úgy őszintén,csak okulásképp: hetente hány óra a kocka körüli jógi gyakorlat? Csak,hogy tudjam mennyivel kevesebbet kell aludjak.... Általában szombat délelőtt tisztogatás, vízcsere, kb. 1-1,5 óra. Ha nyírok is akkor kb. 3 óra. Nem annyira a nyírás mint a nyesedék kihalászása tart több ideig. Ma ellenben a tetratec szűrőmmel szenvedtem, mert bármit javítok már az adapteren hol itt, hol ott ereszt. ...és nem az o gyűrűknél hanem az adapter belsejében ahol a forgó csőadapter tömítése van. Szóval a napi tápozást, etetést leszámítva, heti max. 3 óra. Azt hiszem ez nem sok, időben, de sok türelem kell abban a 3 órában! Persze a jógagyakorlatokat napi szinten végzem, hogy szombatra a megfelelő állapotba hozzam magamat! A keres -kinálban megérné keresni rossz adaptert a szűrödhöz , hiszen van aki azért cseréli , mert szokás szerint eltörte. A tömítések meg jók lennének a tiedbe.
2013. december 22., vasárnap 20:52 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nem semmi hogy közel egyéves aki ilyen állapotban van, nagyon szép!
|
2013. december 22., vasárnap 20:34 |
|
|
patzu
|
zsotyi írta: Úgy őszintén,csak okulásképp: hetente hány óra a kocka körüli jógi gyakorlat? Csak,hogy tudjam mennyivel kevesebbet kell aludjak.... Általában szombat délelőtt tisztogatás, vízcsere, kb. 1-1,5 óra. Ha nyírok is akkor kb. 3 óra. Nem annyira a nyírás mint a nyesedék kihalászása tart több ideig. Ma ellenben a tetratec szűrőmmel szenvedtem, mert bármit javítok már az adapteren hol itt, hol ott ereszt. ...és nem az o gyűrűknél hanem az adapter belsejében ahol a forgó csőadapter tömítése van. Szóval a napi tápozást, etetést leszámítva, heti max. 3 óra. Azt hiszem ez nem sok, időben, de sok türelem kell abban a 3 órában! Persze a jógagyakorlatokat napi szinten végzem, hogy szombatra a megfelelő állapotba hozzam magamat!
|
2013. december 22., vasárnap 20:27 |
|
|
zsotyi
|
Úgy őszintén,csak okulásképp: hetente hány óra a kocka körüli jógi gyakorlat? Csak,hogy tudjam mennyivel kevesebbet kell aludjak....
_________________ ,
|
2013. december 22., vasárnap 19:44 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Akkor eljutottál ezzel az akival egy öreg jógi szintjére... Nagyon tetszetős a kis nanod,szívesen látnám itthon nálam,gratula hozzá
|
2013. december 22., vasárnap 19:11 |
|
|
patzu
|
Köszönöm! Örülök hogy tetszik, mert nekem is kedves ez a nano, bár kezdéskor tartottam ettől a mérettől, de mostanra megszoktuk egymást. Folyamatosan jógázok, így karbantartáskor 5×5 cm-en ollóval csipesszel és bármilyen eszközzel 360°-ban nyírok, kapálok és gereblyézek! Olyan poziciókat tudok felvenni a nano körül és benne, hogy azon még én is meglepődtem!
|
2013. december 22., vasárnap 19:06 |
|
|
zsotyi
|
Nagyon szép még mindig és a képek is nagyon jók.Gratula.
_________________ ,
|
2013. december 22., vasárnap 16:24 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem egyáltalán nem ritka a növényzet.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 22., vasárnap 12:22 |
|
|