Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Az idézett totyikban a válasz
|
2012. szeptember 3., hétfő 22:05 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Lenne ehhez egy kis hozzáfűznivalóm ,de nem akarom itt szétoffolni a naplód ,így inkább itt folytatnám: viewtopic.php?f=13&t=338&p=16611#p16611
|
2012. szeptember 3., hétfő 21:17 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
novenyesakvariumok írta: ...fémoxidok kelátolása, stb.. Szerintem több embert is érdekelne. Engem meg a beszerzésük.
|
2012. szeptember 3., hétfő 20:18 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
N-dee írta: atti76 írta: Like! Nagyon szép tanuló akvárium.... Lóbelt ezt neked hehehe. Köszi a lájkot. Azt kiszámoltad már hányszor férne bele a te tanmedencédbe? A középső merevítőtől és a fáktól egyszer se...
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2012. szeptember 3., hétfő 10:57 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
novenyesakvariumok írta: n-dee ez nem konkrétan Neked szólt, hanem úgy általánosságban. Csak ez az akvárium váltotta ki belőlem az érzést.
Amúgy makro tápot nagyon sokan tudnak saját maguk is keverni, és teszik is, nem egy ördögnősség, viszont ha lesz rá igény kellene itt a fórumon egy mikro táp keverő irományt írni. Alapok, fémoxidok kelátolása, stb.. Szerintem több embert is érdekelne. Ez nagyon jó ötlet!
|
2012. szeptember 3., hétfő 8:59 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
n-dee ez nem konkrétan Neked szólt, hanem úgy általánosságban. Csak ez az akvárium váltotta ki belőlem az érzést.
Amúgy makro tápot nagyon sokan tudnak saját maguk is keverni, és teszik is, nem egy ördögnősség, viszont ha lesz rá igény kellene itt a fórumon egy mikro táp keverő irományt írni. Alapok, fémoxidok kelátolása, stb.. Szerintem több embert is érdekelne.
|
2012. szeptember 2., vasárnap 19:13 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
N-dee írta: novenyesakvariumok írta: navégre... Ezt is megértük!! Évek óta mondom, hogy nem csak GA mikrómakróról szól az akvarisztika. Végre egy akvárium, melyben a növények harmonikusan nőnek, nincsenek túlfújva, egyik sem természetellenes. Gratula. Én még az életben egyetlen egy akváriumomban sem használtam GA makro/mikrot sőt, egyetlen egy akvarisztikai gyártóét sem, mivel mindig magamnak kevertem őket, így megvannak az elvárásaim is egy adott táppal szemben De azt hiszem ennél a DRAK-nal lehorgonyzom, mert eddig nagyon meggyőzött. Azért annak külön örülök, hogy tetszik a lavor! Még én sem használtam GA tápokat, ellenben a DRAK-ot ki fogom próbálni.
|
2012. szeptember 2., vasárnap 17:34 |
|
|
N-dee
|
novenyesakvariumok írta: navégre... Ezt is megértük!! Évek óta mondom, hogy nem csak GA mikrómakróról szól az akvarisztika. Végre egy akvárium, melyben a növények harmonikusan nőnek, nincsenek túlfújva, egyik sem természetellenes. Gratula. Én még az életben egyetlen egy akváriumomban sem használtam GA makro/mikrot sőt, egyetlen egy akvarisztikai gyártóét sem, mivel mindig magamnak kevertem őket, így megvannak az elvárásaim is egy adott táppal szemben De azt hiszem ennél a DRAK-nal lehorgonyzom, mert eddig nagyon meggyőzött. Azért annak külön örülök, hogy tetszik a lavor!
|
2012. szeptember 1., szombat 22:15 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
navégre... Ezt is megértük!! Évek óta mondom, hogy nem csak GA mikrómakróról szól az akvarisztika. Végre egy akvárium, melyben a növények harmonikusan nőnek, nincsenek túlfújva, egyik sem természetellenes. Gratula.
|
2012. szeptember 1., szombat 15:58 |
|
|
N-dee
|
atti76 írta: Like! Nagyon szép tanuló akvárium.... Lóbelt ezt neked hehehe. Köszi a lájkot. Azt kiszámoltad már hányszor férne bele a te tanmedencédbe?
|
2012. szeptember 1., szombat 3:19 |
|
|