Szerző |
Üzenet |
frenktheboss
Csatlakozott: 2012. február 24., péntek 18:05 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevbig írta: Valóban ez a ritkítás kicsit átszabta az akvárium fizimiskáját (előnyére) ! Igyekszem!
|
2013. május 2., csütörtök 18:06 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Valóban ez a ritkítás kicsit átszabta az akvárium fizimiskáját (előnyére) !
|
2013. május 2., csütörtök 17:38 |
|
|
frenktheboss
Csatlakozott: 2012. február 24., péntek 18:05 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mindenképpen az akvárium előnyére ritkítottál. Megszenvedtél a gyökerekkel ? Hát közben azt hittem tényleg újraindítás lesz belőle!(Ebből is tanulva nem fogom hagyni hogy ennyire megerősödjenek a Crypto oldalhajtások szigorúan egyelni fogok!) Másnapra letisztult,pedig volt vihar! A JBL táptalaj van a Manado alatt,az a finom por ami felkavarodott leülepedett a növényekre de mint látszik mintha nem is történt volna semmi. Szerintem ebben nagy segítségemre volt az 5-ös Amanó csapat!(hihetetlen mire képesek)
|
2013. május 1., szerda 18:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mindenképpen az akvárium előnyére ritkítottál. Megszenvedtél a gyökerekkel ?
2013. május 1., szerda 17:59 |
|
|
frenktheboss
|
Kicsit ritkítottam! Mit javasoltok még? Vegyek még ki valamit? Lassan nyírni fogom a HM-et(szinte teljesen tarra szoktam vágni,akit érdekel a lenyírt HM(ingyen)nyugodtan írjon!) Itt vannak a képek:
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára frenktheboss 2013. május 1., szerda 18:04-kor.
|
2013. május 1., szerda 17:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
frenktheboss írta: papó írta: Tudom és átérzem a helyzetedet , de hidd el muszáj lesz néhány növényedtől megválni és egy kicsit ritkítani. Mindamellett gratulálok növényeid állapotához. ! Papó,gondolatolvasó is vagy? Pont ez az melyiket vegyem ki,hisz mindegyiket régóta nevelgetem!Ha sor kerül erre akkor szívesen felajánlom kezdő kertészeknek a kiszedett növényeket itt a fórumon ha lehet? Még nyírni-eggyelni is sírva szoktam de csak arra gondolok,hogy szebb lesz!Pedig nyírás után a Cuba is kezd megerősödni. Komolyan le kell győznöm ezt az érzést.Ki hogy van ezzel? Azért nehéz tanácsot adni , mert a cryptokat kiszedni a talajból fel ér egy újraindítással amilyen gyökeret tudnak növeszteni. Pedig - mint a baloldalt és középen látható - abból van főleg felesleg.
2013. április 16., kedd 19:09 |
|
|
frenktheboss
|
papó írta: Tudom és átérzem a helyzetedet , de hidd el muszáj lesz néhány növényedtől megválni és egy kicsit ritkítani. Mindamellett gratulálok növényeid állapotához. ! Papó,gondolatolvasó is vagy? Pont ez az melyiket vegyem ki,hisz mindegyiket régóta nevelgetem!Ha sor kerül erre akkor szívesen felajánlom kezdő kertészeknek a kiszedett növényeket itt a fórumon ha lehet? Még nyírni-eggyelni is sírva szoktam de csak arra gondolok,hogy szebb lesz!Pedig nyírás után a Cuba is kezd megerősödni. Komolyan le kell győznöm ezt az érzést.Ki hogy van ezzel?
|
2013. április 13., szombat 18:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tudom és átérzem a helyzetedet , de hidd el muszáj lesz néhány növényedtől megválni és egy kicsit ritkítani. Mindamellett gratulálok növényeid állapotához. !
2013. április 13., szombat 13:42 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Tavalyi képekhez képest szerintem 100x jobban néz ki most az akváriumod!! Elől még kiszedném amit Béla írt, és tökéletes lesz az összhatás, amúgy gratu, nekem nagyon tetszik az akvád!!!
|
2013. április 13., szombat 9:52 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
nagyon jó kis akvaez szerintem a baloldalról kiszedném a ciriptót túl elől van és raknék pl pog,helferit.és valahova hátra egy ludwigia sp,ét amúgy jó
|
2013. április 13., szombat 8:58 |
|
|