Azt hittem, hogy történt veled valami??? Régóta nem hallottunk semmit az akváriumodról... Tibor ezt úgy látom, hogy szépen csinálgatod... Szépen besokasodtak a növények, úgy ahogyan azt szeretted volna. A növényi táppal kapcsolatban, meg 'NO COMMENT'...
_________________ Üdv. Bevi
2012. május 15., kedd 12:39
Tamás
Úgy látom , időközben lett egy pár Diszkosz halad is Nem tudom milyen volt "lerobbant " állapotban az akváriumod ,így nehéz a különbséget érzékelni de most nem rossz
2012. május 14., hétfő 18:04
Tibó
Rég nem jelentkeztem, de az akvarizálás egy olyan hobbi amit nem lehet megunni, csak néha picit a háttérbe szorul. Elkövettem egy nagy hibát is. Egy barátom felszámolta az akváriumát és megörököltem tőle a vegyszereit. Én naív azt gondoltam, hogy ha elfogy a növényi tápsóm, akkor használom az övét. GA macro és micro volt az. Az akvárium már egy hét után iszonyú ronda kezdett lenni. Finoman szólva sem jött a szerük. Nem tudom, hogy mit sikerült összekutyulni. Gyorsan leálltam a GA-val és visszatértem a bevált Tropicara plusz egy kis alga írtás, amit Papó spec porával sikerült elintéznem. Sajnos a fényképezés nem az én asztalom, így egy videó a telefonommal, már a helyrehozott állapotról.
2012. május 14., hétfő 17:56
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
:lol: Alien már nincs! Hála az égnek. A látványa beleégett a tudatomba! Van helyette szép tiszta Redmoor fám. A növényeim növekedése lehetne egy kicsit gyorsabb. Azt szeretném már, ha az egész akvárium egy nagy növény csomó volna.
Már most egy dzsungel, össze-vissza növények. Jobban tetszenek a kicsit dzsungeles akváriumok, mint a tipikus növényes akváriumok.
_________________ K.Tamás
2012. február 29., szerda 19:15
Tibó
Alien már nincs! Hála az égnek. A látványa beleégett a tudatomba! Van helyette szép tiszta Redmoor fám. A növényeim növekedése lehetne egy kicsit gyorsabb. Azt szeretném már, ha az egész akvárium egy nagy növény csomó volna.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 118 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.