Csináltam egy videót az egyik csigámról, igaz hogy nem ebben az akváriumba él, de gondoltam megosztom veletek. Nem a legjobb minőség, mivel telefonnal készült de nekem tetszik
Köszönöm szépen a dicséretet.Egy dolgot sajnálok csak hogy a kő kivétele után a Rotala még jobb színbe pompázott és azt nem fotóztam le.
Egyenlőre még nincsenek terveim, csak gondolatok szaladgálnak a fejembe.Ami tuti hogy seiryu kő nem fog a scapebe kerülni, mert nálam nagyon növelte a TDS értéket.
Lassan ennek az akváriumnak is eljön a vége . Letelt a fél év ami nálam azt jelenti hogy új akváriumot kell építeni. Általában nekem egy scape fél évig szokott élni, mert kb ilyenkorra "unom" meg a kinézetét és érzek valami késztetést hogy építsek egy másikat. Búcsúzóul egy képet kaptok amikor az akvárium a legszebb korát élte, végül ez is lett a verseny fotója az akváriumnak.
Simán el tudnám képzelni ezt a képet egy meséskönyvben! Nagyon klassz!
2014. március 12., szerda 19:33
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 75 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.