|
Pontos idő: 2024. november 5., kedd 20:14
|
Vol.3 - Célállomás: Dél-Amerika
Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
deck írta: Alulra Cryptok, anubiasok, hydrocotyle, mohák, etc, gyakorlatilag bármi, ha megoldod a világítást. Felülre, mohából rengeteg faj, cryptok, anubiasok, bolbitisek, myriophyllum, ammania, ludwigia, hygrophilla, megintcsak bármi, ha jól van összerakva a történet Ha Friss szállítmányból rendelsz, vagy a zselésekből bármikor, akkor gyakorlatilag a növényen semmi nem fog múlni, jó tápozás kell, de ebben ismételten csak tudunk segíteni A levéltápból nagyon nem mindegy milyet használ az ember... Szuper! Köszi az infókat!
|
2013. május 28., kedd 19:49 |
|
|
deck
Adminisztrátor
|
Alulra Cryptok, anubiasok, hydrocotyle, mohák, etc, gyakorlatilag bármi, ha megoldod a világítást. Felülre, mohából rengeteg faj, cryptok, anubiasok, bolbitisek, myriophyllum, ammania, ludwigia, hygrophilla, megintcsak bármi, ha jól van összerakva a történet Ha Friss szállítmányból rendelsz, vagy a zselésekből bármikor, akkor gyakorlatilag a növényen semmi nem fog múlni, jó tápozás kell, de ebben ismételten csak tudunk segíteni A levéltápból nagyon nem mindegy milyet használ az ember...
|
2013. május 28., kedd 11:23 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: Nem nagyon értek hozzá , csak gyönyörködöm benne A srácokat megkérem , írják össze , hogy mit és hogyan tartanak. Az tuti , hogy az orchideák a fő vonal , de alatta a vizes részben pár harcsa társaságában vidáman szaporodnak a crs -ek Köszönöm szépen előre is! A vizes rész nálam max 15 cm magasságot jelent 65x24x10 cm reálisan kb. 15 liter, abba talán pár rc is elvan
|
2013. május 26., vasárnap 21:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem nagyon értek hozzá , csak gyönyörködöm benne A srácokat megkérem , írják össze , hogy mit és hogyan tartanak. Az tuti , hogy az orchideák a fő vonal , de alatta a vizes részben pár harcsa társaságában vidáman szaporodnak a crs -ek
2013. május 26., vasárnap 21:03 |
|
|
stevo
|
Molnár Béla írta: egy pár orchidea jól mutatna benne Tervezek bele, tillandsia-t, broméliát, esetleg vénuszlégycsapót, vagy rovarevő növényt. Mexx2 írta: Egy-két harcsa azért legyen benne. Persze... aztán Y-ban fordulna meg benne. papó írta: Kell bele egy hideg-párásító és komoly növényeket is fogsz tudni tartani. Van. Tervezem is használni! Esetleg megtennéd, hogy összegyűjtenéd azokat a fajokat, amiket Ti is sikeresen neveltek a floráriumban? Nagyon megköszönném.
|
2013. május 26., vasárnap 20:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevo írta: Sokat gondolkodtam, hogy ezt a naplót folytassam-e, vagy nyissak-e neki egy újat, de végül inkább itt folytatom ezt a fajta növényes agymenésem. Elkészült az üveg, és megmutatom Nektek, hogy áll most a projekt Mi lesz benne? Mi lesz ez egyáltalán? Terrárium? Florárium? Paludárium? Vagy csak egy nagyobb üvegcserép? Erre a kérdésre még én se tudom a választ, most kezdek el foglalkozni a kérdéssel intenzívebben, addig is beledobtam a nagy aksiból a red moor-okat. Íme: Restart - Frontview by [stevo], on Flickr Restart - Right Sideview by [stevo], on Flickr Restart - Left Sideview by [stevo], on Flickr Kell bele egy hideg-párásító és komoly növényeket is fogsz tudni tartani.
2013. május 26., vasárnap 20:37 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egy-két harcsa azért legyen benne.
_________________ K.Tamás
|
2013. május 26., vasárnap 20:05 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
egy pár orchidea jól mutatna benne
|
2013. május 26., vasárnap 19:42 |
|
|
stevo
|
Sokat gondolkodtam, hogy ezt a naplót folytassam-e, vagy nyissak-e neki egy újat, de végül inkább itt folytatom ezt a fajta növényes agymenésem. Elkészült az üveg, és megmutatom Nektek, hogy áll most a projekt Mi lesz benne? Mi lesz ez egyáltalán? Terrárium? Florárium? Paludárium? Vagy csak egy nagyobb üvegcserép? Erre a kérdésre még én se tudom a választ, most kezdek el foglalkozni a kérdéssel intenzívebben, addig is beledobtam a nagy aksiból a red moor-okat. Íme: Restart - Frontview by [stevo], on Flickr Restart - Right Sideview by [stevo], on Flickr Restart - Left Sideview by [stevo], on Flickr
|
2013. május 26., vasárnap 19:25 |
|
|
stevo
|
T.Tamás30 írta: Kíváncsi vagyok mit hozol össze,a távlati tervet pedig mihamarabb,hogy lehessen ötletelni Ebbe lehet kreatívkodni
|
2013. április 20., szombat 23:08 |
|
|