Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Üdv! a fórumon!
_________________ K.Tamás
|
2014. április 17., csütörtök 15:44 |
|
|
Űrdongó
|
Köszönöm!
Igaz ami igaz, tényleg felüdülés egy csipetnyi természet a panel-rengetegben és monoton, gépekkel teli munkahely után jól esik nézni a pezsgést, még ilyen kis kockában is. Jóformán "terápiás" célzattal kezdtem el az egész hobbit és már nem is nagyon tudnék nélküle lenni.
|
2014. április 15., kedd 21:58 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ebben a formájában is elég pofás kis akváriumod volt . Egy kis zöld kocka a "szürke" hétköznapokhoz . Probléma mentes folytatást a továbbiakban és üdv a fórumon !
|
2014. április 15., kedd 17:57 |
|
|
Űrdongó
|
Gegob írta: Üdv a fórumon! Szép az akvád, megkérdezhetem mióta üzemel így ebben a formában? Tudnál pár szót mondani a sulawesi csigákról, azt mondják nagyon jó algapusztítók!? Köszönöm! Ebben a formában 2 hónapja üzemel, ám a moha már előtte is nagyon el volt burjánzva, így gondoltam egyet és a felét rákötöztem egy nagyobbacska Red Moor gyökérre, így alakult ki a jelenlegi kép. Előtte így ment majdnem 1 évig: hol ritkább, hol dúsabb növényzettel és kicsit változó előtérrel. Ám a trehányságom miatt és az elmaradt vízcserék valamint a CO2 beoldás problémáim miatt sokat küzdöttem az ecsettel. A Sulawesi csigák a világ legbékésebb teremtményei. Mindegyik egyéniség...viszont algát enni még nem láttam őket. Bár lehet azért mert rákaptak a garnéla kajára. Az elhalt növényi részeket szeretik megenni, viszont néha rákapnak a puhább levelű növényekre is sajnos, valamint hajlamosak a gyökérzetet kitúrni. De mindent összevetve nem bántam meg, hogy beszereztem őket.
|
2014. április 15., kedd 17:52 |
|
|
Gegob
|
Üdv a fórumon! Szép az akvád, megkérdezhetem mióta üzemel így ebben a formában? Tudnál pár szót mondani a sulawesi csigákról, azt mondják nagyon jó algapusztítók!?
|
2014. április 15., kedd 8:18 |
|
|
Űrdongó
|
edit86 írta: Nagyon tetszetős kis aki , gratula ! Algamentest.
Tapatalk-kal küldve az én ZTE BLADE III-el Angol írta: Üdv a fórumon ! Szép akváriumot építettél . További algamentes akvarizálást és jó fórumozást. Köszönöm! myk74 írta: Szép kis kocka! Mohákkal rengeteg munka lehet,sok mulmot elnyelnek,elég őket kitakarítani. Gyönyörűek! Köszönöm! Főleg a garnélák "szennyezik", mulmozzák. Ami érdekes, hogy ha a moha meg is telik kosszal, akkor nem maga a moha kezd el algásodni, hanem a szomszédos növényeken jelenik meg az ecset. De ha rendesen ki van porszívózva (havonta legalább egyszer) akkor nem támad az alga.
|
2014. április 14., hétfő 21:04 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Szép kis kocka! Mohákkal rengeteg munka lehet,sok mulmot elnyelnek,elég őket kitakarítani. Gyönyörűek!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2014. április 14., hétfő 20:58 |
|
|
Angol
|
Üdv a fórumon ! Szép akváriumot építettél . További algamentes akvarizálást és jó fórumozást.
|
2014. április 14., hétfő 20:30 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Űrdongó írta: Pont azt írtam, hogy nem vagyok régi motoros! Tökmindegy milyen "motoros" vagy. A képek Helyetted is beszélnek még ha le is tagadod. Űrdongó írta: Hát nagy kocka rajongó vagyok és fel sem merült bennem az első akváriumomnál, hogy téglatest legyen. Dettó
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 14., hétfő 20:29 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Nagyon tetszetős kis aki , gratula ! Algamentest.
Tapatalk-kal küldve az én ZTE BLADE III-el
2014. április 14., hétfő 18:59 |
|
|