Szerző |
Üzenet |
bambabeka
|
papó írta: Tudom Te precíz vagy . Befolyásolja a Sera dekor a vízparamétereket ? Van valami biológiai jelentősége hogy beraktad a kavicsot , vagy csak úgy, ha már van akkor használom ? Sera kaviccsal indult, a vízbe nem szól bele. Tangerine Tiger garnik kerültek bele, ezért kapott egy marék ISTA talajt. Igazából minden akvában van nálam valamilyen soil talaj, nagysagrendekkel stabilabb minden biológia vele, ez a fő oka. Biztos vagyok benne, hogy jelentős plusz szűrő felületet ad. Tapatalkkal küldve az én STF-L09 eszközömről
|
2020. január 19., vasárnap 17:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tudom Te precíz vagy . Befolyásolja a Sera dekor a vízparamétereket ? Van valami biológiai jelentősége hogy beraktad a kavicsot , vagy csak úgy, ha már van akkor használom ?
2019. december 28., szombat 8:57 |
|
|
bambabeka
|
Vargatom írta: bambabeka írta: Blule Dream (Blue velvet) és Tangerine tiger. A tigrisek extra hosszú petés időszak után sorra engedik el a kis garnikat, végre szaporulat is van. Tapatalkkal küldve az én WAS-LX1 eszközömről Szia ! Azok a fehér izék , azok márvány darabok a talajhoz keverve ? Nem, Sera dekor kavics. A kép rossz, valójában bézs színű, semleges aljzat. Utólag tettem egy pohár maradék ISTA talajt rá. Tapatalkkal küldve az én WAS-LX1 eszközömről
|
2019. december 27., péntek 21:54 |
|
|
Vargatom
|
bambabeka írta: Blule Dream (Blue velvet) és Tangerine tiger. A tigrisek extra hosszú petés időszak után sorra engedik el a kis garnikat, végre szaporulat is van. Tapatalkkal küldve az én WAS-LX1 eszközömről Szia ! Azok a fehér izék , azok márvány darabok a talajhoz keverve ?
|
2019. december 27., péntek 15:44 |
|
|
bambabeka
|
Blule Dream (Blue velvet) és Tangerine tiger. A tigrisek extra hosszú petés időszak után sorra engedik el a kis garnikat, végre szaporulat is van. Tapatalkkal küldve az én WAS-LX1 eszközömről
|
2019. december 25., szerda 21:55 |
|
|
bambabeka
|
papó írta: A másodikban a rotala nem lenne máris jobban tetszene . Gondolom oka van / nitrát ? / a betelepítésnek . Szépek a nanók Igen, stabilizálni teszek be néha stem növényt. Meg sok növény kikerült egyszer, amikor barátoknak adtam belőle, kellett valami helyettük. Nem dísznek van, nem is az Köszönöm! Tapatalkkal küldve az én WAS-LX1 eszközömről
|
2019. november 25., hétfő 22:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A másodikban a rotala nem lenne máris jobban tetszene . Gondolom oka van / nitrát ? / a betelepítésnek . Szépek a nanók
2019. november 25., hétfő 19:37 |
|
|
bambabeka
|
|
2019. november 21., csütörtök 19:22 |
|
|