Sziasztok!
Nagyon sok minden történt az elmúlt időben. Sajnos ez meglátszik az akváriumon is.
Próbálkoztam az elmúlt időszakban sok mindennel, a teljesség igénye nélkül:
CO2 beoldása a szűrőben - sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Ellevegősödött tőle a szűrő, éjszaka buborékok hangjára keltem... Így hát visszatértem a mai napon a diffire.
Szűrő nyomóág elhelyezés - hát ezzel is nehezen boldogulok. Sem jobb elől, sem hátul nem az igazi. Mindig vannak pangó részek a növényzet sűrűsége miatt (ami algához vezetett). Így a mai nappal kezdődően megpróbálom az esőztetőt használni, hát ha az jobb lesz.
A ludwigia palustris esete - sajnos egy olyan helyre van ültetve ami viszonylag keskeny de elég széles. Az alsó leveleit elkezdte dobálni, de felül, ahol jó fényt kap gyönyörűen nőtt. A fejembe vettem, hogy lecserélem valamire (amúgy is aránytalanul soknak látom a piros színt). A növényt ami a helyére jön megrendeltem, de még maradjon titok, hogy mi az.
Vannak ám jó hírek is
Születtek pici pandák, nagyon aranyosak, de sajnos elég fürgék is, így még nem sikerült lencsevégre kapni őket. (de ami késik nem múlik
)
Legközelebb amikor jelentkezem, már egy kis átrendezés után leszek, remélhetőleg.
Addig is pár kép, hogy ne szakítsam meg a tőlem megszokott "hosszú litánia + képek" stílust.
Mindenkinek jó kertészkedést!
U.i.: Sikerült lőni fotót a pici pandákról.
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről