Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
drywer79 írta: Sziasztok! Sajnos a fával nagyon megszívtam, eresztette magából az ammóniát. Átkerült a nagy aksiba, és úgy döntöttem, hogy ez az aksi kicsit átalakul. (rendezetlen salátás kinézet a cél) Tegnap még is kaptam a növényeket hozzá, köszönöm TF és Papó! A végére a szokásos módon jöjjön egy kép! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Jó lesz ez fa nélkül is ha elburjánzanak a növények
2019. december 6., péntek 21:09 |
|
|
drywer79
|
Sziasztok! Sajnos a fával nagyon megszívtam, eresztette magából az ammóniát. Átkerült a nagy aksiba, és úgy döntöttem, hogy ez az aksi kicsit átalakul. (rendezetlen salátás kinézet a cél) Tegnap még is kaptam a növényeket hozzá, köszönöm TF és Papó! A végére a szokásos módon jöjjön egy kép! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. december 6., péntek 9:30 |
|
|
drywer79
|
papó írta: drywer79 írta: Egy hét után máris restart... Most így sikerült. Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Kicsit tömörnek tűnik a fakupac , de majd alakítgatod menet közben . Mindenképpen! Növesztem hozzá a növényeket! Illetve még szeretnék pár cryptot és valami pirosat is! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. november 25., hétfő 21:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
drywer79 írta: Egy hét után máris restart... Most így sikerült. Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Kicsit tömörnek tűnik a fakupac , de majd alakítgatod menet közben .
2019. november 25., hétfő 19:34 |
|
|
drywer79
|
Egy hét után máris restart... Most így sikerült. Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. november 23., szombat 15:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
drywer79 írta: Sziasztok! Mostanában kicsit eltűntem a fórumról, sajnos elég kevés időm volt az akvarisztikára. Csak a heti dolgokat csináltam meg a nagyon is. De most újult erővel nekiálltam egy bettásnak is. Adatok: 60-as üveg Tetra ex600 plus szűrő Tetra 2x5W led fény Szűrő homok talaj Növények: Bucephalandra mini coin Anubias nana Anubias naná micro Cryptocoryne tonkinensis Cryptocoryne flamingo Cryptocoryne sivadasanii Alternanthera reneckii mini Eleocharis parvula Tócsagaz Tápozás még alakulóban, ebben szeretnék is segítséget kérni. Egyenlőre 2 naponta 1 pumpa planter és naponta 1 pumpa macrot kap, napi 1ml carbo mellett. Üdv újra! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről Mindenki csak olvasni szereti a fórumot , írni alig -alig valaki A face az bezzeg Algamentest !
2019. november 20., szerda 21:17 |
|
|
drywer79
|
|
2019. november 20., szerda 8:58 |
|
|
drywer79
|
Sziasztok! Mostanában kicsit eltűntem a fórumról, sajnos elég kevés időm volt az akvarisztikára. Csak a heti dolgokat csináltam meg a nagyon is. De most újult erővel nekiálltam egy bettásnak is. Adatok: 60-as üveg Tetra ex600 plus szűrő Tetra 2x5W led fény Szűrő homok talaj Növények: Bucephalandra mini coin Anubias nana Anubias naná micro Cryptocoryne tonkinensis Cryptocoryne flamingo Cryptocoryne sivadasanii Alternanthera reneckii mini Eleocharis parvula Tócsagaz Tápozás még alakulóban, ebben szeretnék is segítséget kérni. Egyenlőre 2 naponta 1 pumpa planter és naponta 1 pumpa macrot kap, napi 1ml carbo mellett. Üdv újra! Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
|
2019. november 20., szerda 8:54 |
|
|