Egy kis időt kérek még....de jobban hozza a vízparamétereket mint a "gyári".... Ugye 100%-an nem tudok még nyilatkozni, mivel még nincs teljes csak részleges átálás..1 nagyobb vízcsere volt még de jó fele moccantak a " mutatók"...
Egy kis időt kérek még....de jobban hozza a vízparamétereket mint a "gyári".... Ugye 100%-an nem tudok még nyilatkozni, mivel még nincs teljes csak részleges átálás..1 nagyobb vízcsere volt még de jó fele moccantak a " mutatók"...
2017. június 13., kedd 20:53
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Sziasztok... Magamhoz képest kicsit rég jelentkeztem...ennek több oka is volt...munka és munka..na meg kicsit a kedvem is elszált a sulawesis akitol...volt némi (sok) pusztulásom...a vízparaméterek nagyon elkúsztak... Papóval összedugtuk a sütnivalónk...teszteltek elemeztek majd szokás szerint segítőkészen "kikeverte" a megoldást...a tesztüzem folyik..de biztatóak a kilátások.. Hoztam 1-2 videót, köztük látható hogy bepetésedet egy Goldflake (piros-sárga csíkkal) ugyhogy biztatóak az első teszteredmények..
Tényleg biztató a cucc ?
2017. június 13., kedd 20:33
friz74
Sziasztok... Magamhoz képest kicsit rég jelentkeztem...ennek több oka is volt...munka és munka..na meg kicsit a kedvem is elszált a sulawesis akitol...volt némi (sok) pusztulásom...a vízparaméterek nagyon elkúsztak... Papóval összedugtuk a sütnivalónk...teszteltek elemeztek majd szokás szerint segítőkészen "kikeverte" a megoldást...a tesztüzem folyik..de biztatóak a kilátások.. Hoztam 1-2 videót, köztük látható hogy bepetésedet egy Goldflake (piros-sárga csíkkal) ugyhogy biztatóak az első teszteredmények..
Basszus...a másik spinata faj kimaradt eddig... Tehát fent a Cardina Spinata Yellow Nose.. Itt lent pedig csíkosabb testvére a Cardina Spinata Goldflake
Az egyik mint ha a lábát szopná az ultrahangos felvételen
Egy kicsit macerásabb volt mire lőttem egy használható képet..(kézből). Ilyenkor amikor makrózok ilyen dúrva nagyításban, csak egy 1-2milliméter éles tartomány van..még a vér lüktetése a kezemben is látszik sokszor a kijelzőn...szó szerint olyan mintha részegen fotózna az ember "normal" módban..
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 93 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.