Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tudom, én is nagyon szeretem. Igyekszem többet menni a Mesterhez... Szombaton újra megyek...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 29., hétfő 21:07 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Járhatnál be többet is! Köszönjük a képeket!Ez az aki is csodás!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. augusztus 29., hétfő 21:05 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 29., hétfő 16:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
No igen .. ezt is lehet ritkítani , mert már egymást "gyílkolják " a növények .
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. július 26., kedd 18:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
KaZe írta: papó írta: Zoli ! Kövezzetek meg , de elfelejtettem bevinni a boltba a fotoaparátot. Ma görcsöt kötök valahova , hogy holnap reggel gondolkozzam azon , hogy miért is kötöttem görcsöt a ... Ne is törődj vele Papó, tedd a kavinton mellé a gépet és a görcsbe kötött ördögöt. Már lementettem magamnak az általad feltett nagy képet, majd azzal büszkélkedek. Köszönöm hogy megnyugtatsz, bár a feleségem aggódott a "görcsömért "
2011. július 5., kedd 21:44 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Zoli ! Kövezzetek meg , de elfelejtettem bevinni a boltba a fotoaparátot. Ma görcsöt kötök valahova , hogy holnap reggel gondolkozzam azon , hogy miért is kötöttem görcsöt a ... Ne is törődj vele Papó, tedd a kavinton mellé a gépet és a görcsbe kötött ördögöt. Már lementettem magamnak az általad feltett nagy képet, majd azzal büszkélkedek.
2011. július 5., kedd 21:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
KaZe írta: Papó, szeretettel várjuk a képeket. Mondjuk rettentőre érdekel(ne) a 100 wattos változat is. Meg kell mutatnom életem párjának, hogy miért szeretné lecserélni az akváriumot nagyobbra és főleg, hogy milyen világítást szeretne fölé. Sose értettem a nőket, hogy lehetnek ilyen dologban ennyire makacsak. Emlékeszem, ezért kellett az autónkat is lecserélni. Komolyra fordítva, nem véletlen társam az életben... és tovább is! Zoli ! Kövezzetek meg , de elfelejtettem bevinni a boltba a fotoaparátot. Ma görcsöt kötök valahova , hogy holnap reggel gondolkozzam azon , hogy miért is kötöttem görcsöt a ...
2011. július 5., kedd 20:36 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Papó, szeretettel várjuk a képeket. Mondjuk rettentőre érdekel(ne) a 100 wattos változat is. Meg kell mutatnom életem párjának, hogy miért szeretné lecserélni az akváriumot nagyobbra és főleg, hogy milyen világítást szeretne fölé. Sose értettem a nőket, hogy lehetnek ilyen dologban ennyire makacsak. Emlékeszem, ezért kellett az autónkat is lecserélni. Komolyra fordítva, nem véletlen társam az életben... és tovább is!
2011. július 5., kedd 18:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
KaZe írta: Ehhez az akváriumhoz időről-időre visszatérek, baromi tetszetős. Mesélj már róla kicsit Papó, kényeztess minket vele légyszi! Firtasd már a fölötte lévő világítást is kicsit, mert szerintem széria kellene, hogy legyen ez a darab a növényes akvaristák körében. Meg sok szép fotót is szeretnék látni. Akarnék, kellene. Basszus, mikor jutok el Hozzátok! Majd rábeszélem N-dee kollégát. Holnap csinálok pár képet , hogy jobban áttekinthető legyen. Eredetileg egy Osram lámpa volt fölötte -égővel 37 000 ft - de nagyon nem vált be , pedig 40w 6 500 kelvin. Ekkor kezdtünk kutatni egy egy HQI után de az ára borzasztóan magas , nem beszélve az izzókról. Végűl , véletlenűl bukkantunk a mostani világításra egy felszámolásból és megvettük mindet . Lehet lesz még egy nagyobb HQI azt hiszem 100 W "erővel" de , hogy ezt is meg tudjuk szerezni ahhoz nekünk is erőt kell gyűjtenünk /nem kevés darabszámról van szó /
2011. július 4., hétfő 21:20 |
|
|
KaZe
|
Ehhez az akváriumhoz időről-időre visszatérek, baromi tetszetős. Mesélj már róla kicsit Papó, kényeztess minket vele légyszi! Firtasd már a fölötte lévő világítást is kicsit, mert szerintem széria kellene, hogy legyen ez a darab a növényes akvaristák körében. Meg sok szép fotót is szeretnék látni. Akarnék, kellene. Basszus, mikor jutok el Hozzátok! Majd rábeszélem N-dee kollégát.
2011. július 4., hétfő 20:33 |
|
|