|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 23:41
|
Szerző |
Üzenet |
Bálint
|
Haladsz az akváriummal ? Régen tettél fel képeket .
|
2018. augusztus 13., hétfő 19:09 |
|
|
herbman
Csatlakozott: 2011. szeptember 8., csütörtök 11:06 Hozzászólások: 62
|
Szépen összehoztad . A kövek még hangsúlyosak , de majd az idő finomítja .
|
2018. július 7., szombat 7:45 |
|
|
solon
Csatlakozott: 2016. december 30., péntek 18:51 Hozzászólások: 91 Tartózkodási hely: Dorog
|
papó írta: solon írta: Ma vízcsere volt, az előtt fényképeztem . Az akival minden rendben, a növények nőnek , hiánytünetet nem látok. Az élőlények, köszönik nagyon jól elvannak. A kettő ezüst fonal algázó elúszott, túl nagy felfordulást csináltak. 2-3 hét, és picit finomítok rajta még . Ha az otthoni gépnél leszek , lesz egy pici javaslatom még . De így is nagyon klassz Oksa!
|
2018. június 27., szerda 21:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
solon írta: Ma vízcsere volt, az előtt fényképeztem . Az akival minden rendben, a növények nőnek , hiánytünetet nem látok. Az élőlények, köszönik nagyon jól elvannak. A kettő ezüst fonal algázó elúszott, túl nagy felfordulást csináltak. 2-3 hét, és picit finomítok rajta még . Ha az otthoni gépnél leszek , lesz egy pici javaslatom még . De így is nagyon klassz
2018. június 27., szerda 21:31 |
|
|
solon
Csatlakozott: 2016. december 30., péntek 18:51 Hozzászólások: 91 Tartózkodási hely: Dorog
|
Ma vízcsere volt, az előtt fényképeztem . Az akival minden rendben, a növények nőnek , hiánytünetet nem látok. Az élőlények, köszönik nagyon jól elvannak. A kettő ezüst fonal algázó elúszott, túl nagy felfordulást csináltak. 2-3 hét, és picit finomítok rajta még .
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2018. június 27., szerda 12:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
solon írta: Sziasztok ! Szép nyári hőség van ! Ma vízcsere volt. Megnyírtam hátul a rotalalat, és pár levágott résszel kiigazítottam. Mától 3 napig megy a green gain . Minden változatlan, szépen nő minden. A kettő ezüst fonalalgázó, csak pihen egész nap, kiszedni, meg nem kell őket, mert olyan gyorsak . Bekerült kettő nagyon fiatalka sziámi algaevő, remélem, ők ügyesebbek lesznek. Egy kép, mert szeretem ! Remélem nem lesz gond a márnákkal . Figyeld őket , mert mind két faj tud meglepetéseket okozni .
2018. június 21., csütörtök 21:29 |
|
|
solon
|
Sziasztok ! Szép nyári hőség van ! Ma vízcsere volt. Megnyírtam hátul a rotalalat, és pár levágott résszel kiigazítottam. Mától 3 napig megy a green gain . Minden változatlan, szépen nő minden. A kettő ezüst fonalalgázó, csak pihen egész nap, kiszedni, meg nem kell őket, mert olyan gyorsak . Bekerült kettő nagyon fiatalka sziámi algaevő, remélem, ők ügyesebbek lesznek. Egy kép, mert szeretem !
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2018. június 21., csütörtök 14:41 |
|
|
solon
|
Dél van, kapcsol a fényágyú. Tegnap délután bekerült kettő fonalalgázó, még félnek mint a nyulak, remélem összeszedik magukat.
|
2018. június 19., kedd 11:15 |
|
|
Pupu
|
Szia!
Hardscape kicsit nyögve nyelősnek indult a szememben, de a növények nagyon szépen helyre hozták ezt a scape-et. Nagyon jól haladsz vele, ha beérik TAC-on mindenképp indítsd jövőre!
|
2018. június 17., vasárnap 19:13 |
|
|
solon
|
Pár egyszerű kép, a rotalat hátul, kövi vízcserekor picit megmetszem .
|
2018. június 17., vasárnap 11:58 |
|
|