Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Multis írta: Helyzet nem sokat változott, még mindig nem tudok elegendő időt fordítani az akvára.Vizcsere, tápozás rendszertelen.Tápozásban "papó" vagy bármelyik másik fórumtárs segitségét szeretném kérni.Planter, macro, vas illetve liqui carbo van itthon.Nagynyomású CO2 nem. megy mert a GDA iszonyatosan jön ha üzemben van, ha helyreáll az egyensúly akkor újra üzembe helyezem.Pár kép a jelenlegi állapotról... Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Teljesen ki vannak égve a növényeid . A motor - fény - megy teljes üzembe de az üzemanyagot nem kapják meg a növényeid . Kellene a Co2 és egy kis macro . Vagy vegyél vissza a fényerőből .
2017. március 14., kedd 21:17 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Helyzet nem sokat változott, még mindig nem tudok elegendő időt fordítani az akvára.Vizcsere, tápozás rendszertelen.Tápozásban "papó" vagy bármelyik másik fórumtárs segitségét szeretném kérni.Planter, macro, vas illetve liqui carbo van itthon.Nagynyomású CO2 nem. megy mert a GDA iszonyatosan jön ha üzemben van, ha helyreáll az egyensúly akkor újra üzembe helyezem.Pár kép a jelenlegi állapotról... Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2017. március 14., kedd 21:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Pár napja észrevettem hogy a reineckii levelei elkezdtek kilukadni illetve elmálanak.Mitől lehet?Napi 2ml macro , 1.5ml planter, 1.5ml liqui carbo. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről Legalább egyszer keményebb vízzel kellene vizet cserélned . Nem minden esetben viseli el a savanykásabb talajközeget . Volt olyan , hogy csak pár hajtásom maradt és onnan építkezett a növény újra .
2017. február 5., vasárnap 16:17 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Pár napja észrevettem hogy a reineckii levelei elkezdtek kilukadni illetve elmálanak.Mitől lehet?Napi 2ml macro , 1.5ml planter, 1.5ml liqui carbo. Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. február 4., szombat 10:42 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Ahoz képest nagyon rendben van hogy nem sok időd van rá..egy kicsit hiányzik a tőled megszokott növénytenger.. De majd csak lesz az is..
|
2017. február 1., szerda 21:01 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Igazán hangulatos.
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2017. február 1., szerda 20:36 |
|
|
Multis
|
Rég jelentkeztem így most pár sort írok a jelenlegi helyzetről. Felszínen a vékony hártya még mindig jelen van és egy minimális hab is úszik a felszínen. Reineckii jópár levele elkezdett kilyukadni ami nem tudom mitől lehet de ezt leszámítva hozza az új leveleket. Egyébként minden rendben, HM átesett egy kisebb nyíráson és a lenyírt szárak vissza lettek ültetve, Nymphoides hydrophylla 'Taiwan' picit meglett ritkítva mert nagyon sok levelet hozott. Napi 2ml macro , 1.5ml planter, 1.5ml liqui carbo és heti 2 csepp vasat adagolok.
|
2017. február 1., szerda 20:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Multis írta: Eddig semmi extra leszámitva egy kis habot a vízen illetve egy kis hártya megjelent.Növények lassan,növögetneek már most látni az új hajtásokat.Holnap vízcsere és egy kis takarítás itt-ott ahol egy minimális mulm leült... Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről De jó ilyet olvasni .
2017. január 8., vasárnap 19:40 |
|
|
Multis
|
Eddig semmi extra leszámitva egy kis habot a vízen illetve egy kis hártya megjelent.Növények lassan,növögetneek már most látni az új hajtásokat.Holnap vízcsere és egy kis takarítás itt-ott ahol egy minimális mulm leült... Tapatalkkal küldve az én ALE-L21 eszközömről
|
2017. január 8., vasárnap 19:25 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Sajnálom....nagyon rákaptak szegénykékre...
|
2017. január 5., csütörtök 18:53 |
|
|