Szerző |
Üzenet |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
igen le van ültetve hoztam pár képet. A cabomba és a myriophillum gyanítom a kevés co2től ilyen fakó. Beüzemeltem egy co2 reaktort csak még nem sikerült belőni rendesen. Kezdünk kipirulni Valami a Rubinnak sok de még nem sikerült rájönni mi lehet
|
2017. június 17., szombat 13:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: helló mindenki Egy apró kérdésem volna. A Cabombámnak minden nap eloldódik 1-1 szára vagyis dobálja a fejét. Ez betudható macro hiánynak ? Az akva még mindig frissnek számít így issza a macrot. Po4:0.1 No3:5 körül. Pár képet dobok fel délután csak egyenlőre még éjszaka van az akvába. Szépen fejlődünk bár a szőr sajnos ebben az akvában is jól érzi magát. Leültetted a cabombát ?
2017. június 17., szombat 9:37 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
helló mindenki Egy apró kérdésem volna. A Cabombámnak minden nap eloldódik 1-1 szára vagyis dobálja a fejét. Ez betudható macro hiánynak ? Az akva még mindig frissnek számít így issza a macrot. Po4:0.1 No3:5 körül. Pár képet dobok fel délután csak egyenlőre még éjszaka van az akvába. Szépen fejlődünk bár a szőr sajnos ebben az akvában is jól érzi magát.
|
2017. június 17., szombat 8:39 |
|
|
Johnifiú
|
Megvolt az első vízcsere Kicsit méregettem is. K:7 Kh10 fe:0.05 po4:0.05 Igaz még szűz az akva de a planter meg a macrot megfejeltem napi 1 mlvel.
|
2017. június 10., szombat 6:20 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: kicsit agyaltam, próbáltam kirajzolni az elrendezést , figyelembe véve méret,forma és színt. Már csak megvalósítani kéne Azt a .. Nekem kicsit sok fajtának tűnik . Majd még kicsit nézegetem a tervet .. ezek vannak jelenleg a Cuba kivételével. vagyis még Rotala green és red de az kimarad sztem
|
2017. június 9., péntek 12:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: kicsit agyaltam, próbáltam kirajzolni az elrendezést , figyelembe véve méret,forma és színt. Már csak megvalósítani kéne Azt a .. Nekem kicsit sok fajtának tűnik . Majd még kicsit nézegetem a tervet ..
2017. június 9., péntek 12:23 |
|
|
Johnifiú
|
kicsit agyaltam, próbáltam kirajzolni az elrendezést , figyelembe véve méret,forma és színt. Már csak megvalósítani kéne
|
2017. június 9., péntek 11:30 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: kicsit megkésve de hoztam egy képet a medencéről jelenlen elég csórin nézünk ki. A növények még nem a helyén vannak csupán szaporítás céljából vannak benn. Még igazán nem tudom, hogyan legyenek ültetve, de idő mint a tenger. Tápozás 5ml planter, 3 ml macro, 0.6 ml kalium Ennyivel tudok egyenlőre szolgálni Lesz vele melód rendesen azt már látom Hatalmas feladat egy ekkora akváriumot gondozni. Remélem megbirkózok a feladattal Már most imádom Remélem jó növényeket küldtem minden növény jó növény
|
2017. június 8., csütörtök 5:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: kicsit megkésve de hoztam egy képet a medencéről jelenlen elég csórin nézünk ki. A növények még nem a helyén vannak csupán szaporítás céljából vannak benn. Még igazán nem tudom, hogyan legyenek ültetve, de idő mint a tenger. Tápozás 5ml planter, 3 ml macro, 0.6 ml kalium Ennyivel tudok egyenlőre szolgálni Lesz vele melód rendesen azt már látom Hatalmas feladat egy ekkora akváriumot gondozni. Remélem megbirkózok a feladattal Már most imádom Remélem jó növényeket küldtem
2017. június 7., szerda 21:09 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: kicsit megkésve de hoztam egy képet a medencéről jelenlen elég csórin nézünk ki. A növények még nem a helyén vannak csupán szaporítás céljából vannak benn. Még igazán nem tudom, hogyan legyenek ültetve, de idő mint a tenger. Tápozás 5ml planter, 3 ml macro, 0.6 ml kalium Ennyivel tudok egyenlőre szolgálni Lesz vele melód rendesen azt már látom Hatalmas feladat egy ekkora akváriumot gondozni. Remélem megbirkózok a feladattal Már most imádom
|
2017. június 7., szerda 18:54 |
|
|